چکیده مطلب
دقت کردید وقتی وارد یک مرکز درمانی معتبر و درست و حسابی می شویم از ابتدای ورود تا حتی جزئی ترین بخش ها، درب اتوماتیک بکار برده شده است…!؟ دلیلش خیلی واضح است، چون اساسا کاربرد درب اتوماتیک در مراکز درمانی و بیمارستان ها فلسلفه منحصر به خودش را دارد. ما در ادامه شما را با محصول درب اتوماتیک بیمارستانی (Hermetic) بیشتر آشنا می کنیم.
درب اتوماتیک بیمارستانی چیست؟
وقتی وارد یک مرکز درمانی معتبر و درست و حسابی میشویم از ابتدای ورود تا حتی جزئی ترین بخش ها، درب اتوماتیک بکار برده شده است، که فلسلفه منحصر به خودش را دارد. استفاده از درب های اتوماتیک بیمارستانی در مراکز درمانی، مفاهیم مادی و معنوی ویژه ای دارد که در ادامه این مطلب با این مفاهیم و کارکرد آن آشنا می شویم.
مزایای استفاده از درب اتوماتیک بیمارستانی
استفاده از درب اتوماتیک بیمارستانی در مراکز درمانی در واقع مفاهیم مادی، معنوی و ارزشی را به افراد و مخاطبان منتقل می کند. برای درک بهتر این مفاهیم، توجه تان را به برخی از آنها جلب می کنیم:
- برای بیماران و همراهانشان جذابیت های بصری ایجاد می کند.
- سرمایش و گرمایش محیط را بهتر حفظ می کند.
- درب اتوماتیک بیمارستانی تردد مراجعین و بیماران را سهل و آسان می کند.
- امکان کنترل تردد کارکنان و مراجعین را فراهم می کند.
- به طور مستقیم در حفظ بهداشت محیط موثر و کارآمد است.
- باعث ارتقاء قابل توجه سطح ایمنی و امنیتی مرکز می شود.
- تردد افراد مسن، معلول، کم توان و کودکان را تسهیل می نماید.
- مانعی جدی برای جلوگیری از ورود گرد و غبار و آلودگی محیطی محسوب میشود.
- سطح کیفی خدمات درمانی را در کنار سایر اقدامات، در چشم مراجعه کنندگان ارتقاء می بخشد.
- باعث ایجاد تکریم و احترام بیشتر به مراجعین و بیماران می شود.
- در مواقع اورژانسی تا حد قابل توجهی باعث سرعت در تردد میشود.
- از تردد افراد غیر مجاز در محیط های تخصصی و ایزوله جلوگیری میکند.
- از انتقال ویروس و میکروب ناشی از تماس بیماران با درب جلوگیری می کند.
- تا حدود 60% از انتقال سر و صدا و آلودگی های صوتی محیط جلوگیری می کند.
- امکان ایجاد محدودیت رفت و آمد به بخش های خاص مثل اتاق عمل و … را فراهم می کند.
نکته: این موارد تنها بخشی از مفاهیم کاربرد درب برقی بیمارستانی را بیان میکند و در ابعاد کلانتر، میشود این مفاهیم را بسط و شرح بیشتری داد ولی تا همین جا می توان اینطور برداشت کرد که بخش مهمی از پازل تکمیل ساخت و بهره برداری از یک مرکز درمانی قطعا درب اتوماتیک است. فرقی هم نمی کند که این مرکز بیمارستان باشد یا درمانگاه، دندانپزشکی، آزمایشگاه ها، تصویربرداری و یا حتی بخشی هایی مثل اورژانس، هسته ای، اتاق عمل، اتاق های ایزوله، داروخانه و …
انواع درب برقی بیمارستانی
درب اتوماتیک بیمارستانی در 2 حالت زیر قابل اجراست که در ادامه به بررسی این دو مدل پرداخته میشود
- درب معمولی
- درب ایزوله
1. درب معمولی
مدل معمولی درب اتوماتیک بیمارستانی همانند مدلهای درب اتوماتیک کشویی یا درب اتوماتیک تلسکوپی است، با این تفاوت که بعضی جاهای خاص مثل اتاق های عمل، بخش مراقبت های ویژه و … مجهز به اکسس کنترل یا سخت افزارهای کنترل تردد میشود تا فقط افراد مجاز قادر به تردد در این بخش ها باشند.
2. درب ایزوله
این نوع از درب اتوماتیک بیمارستانی، به دو صورت ایزوله ساده و ایزوله ضد اشعه تولید و اجرا می شود. مدل ایزوله ساده با توجه به مجهز بودن آن به لاستیک های عایق تحت خلاء، از ورود و خروج هوای محیط و نفوذ عوامل بیماری زا به داخل اتاق ایزوله ممانعت می شود. در مدل ایزوله ضد اشعه، که برای اماکن دارای اشعه “ایکس ری” و “گاما” به عنوان یک مانع ضد تشعشع کاربرد دارد و از استاندارد خاصی برخوردار است. برای آشنایی بیشتر با نحوه ساخت این محصولات بد نیست یک مرور مختصر با هم داشته باشیم:
در مدل ایزوله ساده با استفاده از یک سازه آهنی و پوشش MDF و لاستیک های عایق تحت خلاء، درب اتوماتیک بیمارستانی تولید و اجرا می شود. در مدل ایزوله ضد اشعه، سازه اولیه درب سربی از یک کلاف آهنی با استفاده از ورق با ضخامت 2 میلیمتر است که با استفاده از تجهیزات صنعتی فرم دهی، جوشکاری و کلاف بندی شده و بعد از آن با پنل های سربی دوبل با ضخامت 2 میلیمتر بخش های داخلی درب پوشش داده میشود. در ادامه برای پوشش سازه از ورق های 8 میلیمتری MDF استفاده می گردد که با استفاده از دستگاه CNC برشکاری دقیق شده و بعد از نصب ورق های MDF نوبت به پوشش نهایی درب اتوماتیک ضد اشعه است که در این مرحله از ورق های استیل و یا کامپوزیت ها استفاده میشود.
نکته: در این حالت از درب برقی بیمارستانی اگر لازم باشد، می توانیم یک شیشه هم طراحی و اجرا کنیم که خب مطمئنا این شیشه هم خاصیت ضد اشعه دارد و اشعه از آن عبور نمی کند و از اکسید سرب در تولید این شیشه استفاده شده. بنابراین به هیچ عنوان تاثیر منفی در عملکرد درب ندارد.
در ادامه نمونه های بیشتری از کاربرد بسیار زیاد درب اتوماتیک در بیمارستان ها و مراکز درمانی را با هم می بینیم:
قیمت درب اتوماتیک بیمارستانی
قیمت گذاری این محصول بسته به نوع معمولی و یا ایزوله بودن آن متفاوت است. چیزی که در قیمت گذاری هر دو مدل تاثیر گذار است، عرض و ارتفاع دهانه است.
در مدل معمولی ابعاد دهانه مشخص می کند که چه مقدار نیاز به فریم آلومینیومی دارد و چه متراژی نیاز به شیشه است و مشخصات کمّی و کیفی موتور، برد الکترونیکی و سنسورها و سایر اجزای مکانیکی و الکترومکانیکی نیز باید در بهترین حالت کیفی ممکن در محاسبه قیمت نهایی محاسبه شود.
در مدل ایزوله، نوع سازه و مقدار مصرف صفحات سربی و همچنین سیستم عایق بندی درب و ورق استیل یا MDF بکار رفته در آن و همچنین بکار بردن شیشه ضد اشعه سهم مهمی در محاسبه قیمت دارد. در کنار این سازه درب، استفاده از اپراتور قدرتمندی که قادر باشد وزن درب را به خوبی تحمل کرده و آن را به سهولت جابجا کند و این عمل را در روز مکرر انجام دهد نیز خیلی مهم است. ما با تخصص، تجربه و سابقه ای که داریم، به شما اطمینان می دهیم که مقرون به صرفه ترین قیمت را برایتان محاسبه خواهیم کرد.
خرید درب اتوماتیک هرمتیک از آریانسب
شما می توانید از طریق تماس با کارشناسان ما، تقاضای بازدید فنی رایگان را داشته باشید و یا اینکه ابعاد دقیق و یا حتی حدودی محل مورد نظر را اعلام کنید و در ادامه همکاران ما متناسب با مشخصات محل و دریافت نقطه نظرات ارزشمند شما، نقشه کار را تهیه خواهند کرد و در صورت تایید، نسبت به صدور فاکتور و تنظیم قرارداد اقدام خواهد شد و در نهایت تولید آن آغاز و پس از اتمام فرآیند تولید، در کوتاه ترین زمان ممکن و به بهترین شکل در محل شما نصب و راه اندازی خواهد شد.
در نتیجه …
همانطور که دیدیم درب اتوماتیک بیمارستانی (Hermetic)، در دو مدل معمولی و ایزوله تولید و اجرا می شود. از مدل معمولی آن برای کنترل و مدیریت تردد و دسترسی افراد به بخش ها و قسمت ها استفاده می شود و مدل ایزوله، برای محیط های خاص مثل اتاق های عمل، آزمایشگاه ها، رادیولوژی و … مورد استفاده است.
برای مشاوره رایگان و ثبت سفارش این محصول با کارشناسان ما از طریق شماره 09339620339 یا 40333959- 021 داخلی 102 تماس بگیرید.