سقف شیشه ای
چکیده مطلب

سقف شیشه ای که به آن اسکای لایت (sky light) نیز می‌گویند، یکی از مدرن‌ترین نوع سقف است که در ساختمان‌های ویلایی، تجاری، اداری لوکس و یا حتی برخی آپارتمان‌های گران قیمت و همچنین مراکز تفریحی، گردشگری و صنعتی به کار برده می‌شود. اگر شما هم به دنبال اجرای یک سقف شیشه‌ای در محل کار و یا سکونت خود هستید، ما در این مطلب قصد داریم ویژگی‌ها و مشخصات کامل این محصول را بیان نماییم. پس تا انتها همراه ما باشید.

سقف شیشه ای یا اسکای لایت

سقف شیشه ای سازه ای مدرن، زیبا و لاکچری است که بسیار مورد استقبال طراحان و معماران ساختمان و همچنین افراد خاص پسند است. با توجه به توسعه و ارتقاء دانش مهندسی و معماری، در حال حاضر سقف‌های شیشه ای به عنوان یکی از سازه‌های منحصر به ‌فرد ساختمانی تلقی می‌شوند و در بسیاری از ساختمان‌های لوکس و خاص از انواع سقف های شیشه ای استفاده می‌شود.

اسکای لایت به عنوان نورگیر در سقف ساختمان‌ها ایجاد می‌شود و امکان استفاده از نور طبیعی را برای داخل ساختمان فراهم کرده و قسمتی از نور ساختمان از طریق نور مستقیم خورشید تامین می‌گردد. علاوه بر این، سقف های شیشه ای ظرافت و زیبایی زیادی به فضا می‌بخشد. تحقیقات نشان داده که تابش نور مستقیم باعث می‌گردد میزان بهره‌وری افراد ر محیط افزایش یابد.

انواع سقف شیشه ای

سقف های شیشه ای را بسته به موقعیت و مکان مورد نظر و همچنین در نظر گرفتن نیازها و الزامات فنی مورد نیاز آن، به اشکال ذیل می‌توان تولید و اجرا نمود:

  1. سقف شیشه‌ای ثابت
  2. سقف شیشه ای متحرک
    2.1. دستی
    2.2. اتوماتیک

 

1. سقف شیشه‌ ای ثابت

سقف شیشه ای ثابت به صورت یکپارچه نصب می‌شود و قابل باز شدن نیست و صرفا نقش برقراری ارتباط بصری داخل و بیرون ساختمان را به عهده دارد و از ایمنی نسبتا بالایی برخوردار است.

اسکای لایت ثابت، همچنین نور طبیعی را به خوبی به داخل ساختمان منتقل می‌نماید و ‌می‌تواند به خوبی به یک عنوان عایق صدا و دما عمل نماید.

 

2.1. سقف شیشه‌ ای بازشو دستی

سقف شیشه ای بازشوی دستی، نوعی از سقف شیشه ای است که بر خلاف سقف شیشه ای ثابت، قابل باز و بسته شدن است و فرآیند باز و بست با استفاده از گیربکس دستی و نیروی دست انجام شود.

سقف شیشه ای متحرک دستی، برای اماکنی که سقف چندان بلندی ندارد، بیشترین کاربرد را دارد و کاربران آن می‌توانند با یک نیروی نسبتا کمی, سقف را از حالت بسته به حالت باز تغییر دهند و بالعکس.

در این نوع سقف شیشه ای متحرک، اندازه و ابعاد سقف نمی‌تواند از یک حد استاندارد بیشتر باشد، چون در غیر اینصورت، نیروی غیر متعارف و زیادی باید برای باز و بسته نمودن آن صرف شود.

2.2. سقف شیشه‌ ای بازشو اتوماتیک

سقف شیشه ای اتوماتیک از نظر ساختار کلی، تفاوت چندانی با مدل دستی ندارد و تنها وجه تمایز آن، این است که مکانیسم باز و بسته شدن سقف به صورت اتوماتیک و برقی انجام می‌شود.

این فرآیند به وسیله موتور الکتریکی و گیربکس انجام می‌شود و کاربر می‌تواند تنها با فشردن یک کلید و یا با استفاده از ریموت به راحتی و سهولت, سقف شیشه ای را باز نموده و یا آن را ببندد.

برای سقف شیشه ای متحرک اتوماتیک، بر خلاف نوع متحرک دستی، محدودیت خاصی از نظر ابعاد و اندازه وجود ندارد و می‌توان با استفاده از تکنیک‌های فوق‌العاده و ترکیبی مکانیک شیشه و تجهیزات الکترونیکی و الکترومکانیکی، سقف‌های متحرک شیشه ای متنوع و جذابی را تولید و اجرا نمود.

سازه فلزی بکار رفته در این محصول می تواند آهن و یا آلومینیوم باشد که به صورت کلاف‌های پیوسته روکار و توکار مورد استفاده قرار می‌گیرند و سیستم به حرکت در آورنده آن سازه در نوع بازشوی اتوماتیک، موتورهای الکترونیکی هستند که به این سازه متصل می شوند و سقف را به راحتی جابجا می‌کنند.

 

مزایای سقف شیشه ای متحرک

  1. دارای سیستم هدایت آب باران
  2. ظاهری مدرن و زیبا و ظرافت در سازه
  3. مقاومت و استحکام بالا با بکارگیری مواد اولیه مرغوب
  4. مقرون به صرفه بودن هم از نظر مصرف انرژی و هم از نظر اقتصادی
  5. عایق بودن در برابر باد، باران، تگرگ، آفتاب شدید و گرد و غبار و صوت
  6. دارای ریموت کنترل جهت سهولت باز و بسته نمودن سقف اتوماتیک برقی
  7. کارآیی مضاعف محوطه با گشودن و بستن سقف و ایجاد حریم برای محیط ساختمان
  8. ایمنی در برابر تابش شدید آفتاب و اشعه uv در محیط باز و یا نفوذ هوای سرد زمستان
  9. دریافت نور سقف شیشه ای یا همان اسکای لایت ۳ تا ۱۰ برابر نور دریافت شده از پنجره

 

نوع شیشه سقف شیشه ای

برای ساخت این محصول از شیشه سکوریت لمینت یا به اصطلاح حفاظت شده استفاده می شود تا هم از استحکام لازم برخوردار باشد و قابلیت تحمل وزن بالا داشته باشد و هم در صورت شکست احتمالی، فرو نریزد و آسیبی به افراد در محیط وارد نشود و همانطور که می‌دانید، شیشه لمینت به این صورت است که دو یا سه لایه شیشه سکوریت با استفاده از طلق‌های مخصوص در دستگاه اتوکلاو به یکدیگر متصل و چسبانده می‌شوند و عملکرد این شیشه‌ها به این شکل خواهد بود که در صورت شکسته شدن، ساختار شیشه فرو نمی‌پاشد و خطری برای افراد ندارد.

برای مثال؛ اگر شکسته شدن شیشه خودرو را دیده باشید، متوجه شده‌اید که این شکستن همراه با خرد شدن شیشه و پاشش آن به محیط اطراف نیست و در جای خود بدون متلاشی شدن قرار دارد.

ضخامت شیشه‌های لمینت بکار رفته در اسکای لایت حداقل 10 و حداکثر 21 میلیمتر است که حتما سکوریت می شوند تا چنانچه به هر دلیلی دچار شکستگی شوند، به هیچ عنوان فرو نپاشد و برّنده و خطرناک نیز نباشند.

 

کاربرد سقف شیشه ای

در معماری مدرن با استفاده از پنجره‌های بزرگ در کنار سقف شیشه ای امکان استفاده از حداکثر نور طبیعی و مستقیم خورشید برای روشنایی و تا حدودی گرم نگه داشتن فضا در زمستان فراهم می‌شود.

امروزه پیمانکاران ساختمانی به دنبال خلاقیت و استفاده از محصولات جدید در سازه‌ها هستند و از سقف شیشه ای برای حیاط یا یک پاسیو کوچک تا سقف رستوران های بزرگ و سایر اماکن مشابه، استفاده می‌کنند.

  1. ساختمان­‌های تفریحی
  2. ساختمان­‌های تجاری
  3. کافی شاپ های بزرگ
  4. اماکن صنعتی
  5. بالکن خانه‌ها
  6. پنت هاوس
  7. روف گاردن
  8. رستوران‌ها
  9. باشگاه ها
  10. سالن ها
  11. ویلاها
  12. پاسیو
  13. استخر
  14. گلخانه

 

مزایای استفاده از سقف شیشه ای

  1. عایق صدا
  2. تبادل هوای تازه و تهویه هوا
  3. فراهم کردن رابطه بصری به محیط بیرون
  4. جلوگیری از اتلاف انرژی گرمایی و سرمایی
  5. روشن کردن محیط به شکل طبیعی تا حدود ۸۰ درصد
  6. مقاوم بودن در برابر دانه‌های تگرگ، ماسه و هرگونه شرایط آب و هوایی

 

قیمت سقف شیشه‌ای

قیمت اسکای لایت با توجه به سایز و نوعی که دارد، متفاوت است و در بیشتر مواقع با توجه به تاثیر بسیار زیادی که در زیباسازی و لوکس نمودن محیط دارد، مقرون به صرفه نیز هست. از جمله عوامل تاثیرگذار روی قیمت این محصول عبارت است از:

  1. نوع شیشه
  2. ضخامت شیشه
  3. برند پروفیل سازه
  4. اندازه و ابعاد پروفیل
  5. رنگ، قالب و شکل پروفیل
  6. نوع نصب پروفیل و چسب آن

بنابراین کافیست بر حسب نظر شخصی و یا بر حسب طراحی ساختمان و همچنین مشورت با همکاران ما، گزینه مورد نظر خو را مشخص نمایید تا قیمت آن را بتوانیم برای‌تان محاسبه نماییم.

همچنین در برخی مواقع می‌توان به جای شیشه، از طلق‌های شفاف مانند حبابی اکریلیک و یا پلی‌کربنات استفاده نمود که در کاهش قیمت نهایی محصول بسیار موثر است ولی نقاط ضعفی مثل کاهش تدریجی شفافیت، شکست خطی و نقطه‌ای نور و همچنین تشدید انتقال دمای بیرون به داخل را به همراه دارد.

 

سفارش سقف شیشه ای

برای سفارش سقف شیشه ای، فقط کافیست طرح مورد نظر خودتان رو همراه با ابعاد محل مورد نظر به ما اعلام کنید و به همراه تصاویری از محل برای ما از طریق شبکه‌های اجتماعی واتساپ، تلگرام و یا روبیکا ارسال کنید تا بررسی و محاسبات اجمالی و طراحی اولیه انجام شده و حدود قیمت برای شما مشخص شود و بعد از آن اگر قیمت و طرح مورد تایید شما بود، با اجازه شما، همکاران ما جهت اندازه‌گیری خدمت می‌رسند و بعد از آن فرآیند صدور فاکتور و عقد قرارداد انجام می‌شود و سپس تولید سقف شیشه ای در سریعترین زمان ممکن انجام شده و در نهایت جهت نصب و راه اندازی آن اقدام خواهد شد.

بنابراین شما می‌توانید از طریق شماره‌های ذیل سایت با همکاران ما در ارتباط باشید و نقطه نظرات خود را از طریق تماس و یا حتی ارسال فرم‌های مربوطه در سایت، با ما در میان بگذارید.

منتظر تماس شما هستیم و امیدواریم با ارائه مشاوره رایگان و همچنین تولید محصولات باکیفیت، رضایت خاطر شما را در بالاترین سطح جلب نماییم.