کف شیشه ای
چکیده مطلب

یکی از کاربردهای بسیار جذاب شیشه که در بسیاری از اماکن تفریحی، رستوران و ساختمان‌های اداری، تجاری و مسکونی مورد استقبال و استفاده طراحان و سازندگان مطرح ساختمانی قرار می‌گیرد، استفاده از کف شیشه ای است. کف شیشه ای، در واقع به صورت نوعی کف‌ پوش شیشه ای در ساختمان عمل می‌کند و سطحی شفاف و دل‌انگیز را برای کاربران و افرادی که در آن محیط قرار می‌گیرند ایجاد می‌نماید. در ساختار این محصول از شیشه ایمنی و لمینت شده مقاوم استفاده می‌شود تا در برابر هرگونه ضربه، فشار و تنش های حرارتی محیط، از قدرت و مقاومت بالایی برخوردار باشد و حس اطمینان و امنیت را برای افراد به خوبی ایجاد نماید.
ما در ادامه این مطلب به جزئیات و اطلاعات بیشتری درباره این محصول می‌پردازیم و اگر شما هم علاقمند به آن هستید، تا انتها همراه ما باشید.

کف شیشه ای یا همان کفپوش شیشه ای

یکی از اقدامات کاربردی بسیار زیبا و جذاب در ساختمان های مدرن، استفاده از کفپوش شیشه ای در ساختمان است که در بسیاری از ساختمان‌های مسکونی، اماکن عمومی، رستوران ها، اماکن گردشگری و ساختمان های اداری و تجاری مورد استفاده قرار می‌گیرد.

کف شیشه ای یا شیشه کف، در واقع نوعی کف‌پوش است که خواصی فراتر از حد شیشه معمولی دارد و در ساختمان‌های لوکس بسیار کاربردی و جالب است و با ایجاد یک سطح شفاف و صیقلی، تمام آنچه که شامل نور و یا مشاهده طبقات زیرین است را برای کسانی که روی کف شیشه ای قرار دارند به نمایش می‌گذارد.

کف شیشه ای ساختمان

کف شیشه ای را می توان برای انواع فضاهای داخلی و باز و همچنین محل تردد عابرین مورد استفاده قرار داد و شاید اصلی‌ترین دلیل استفاده از شیشه نشکن کف در ساختمان را علاوه بر زیبایی، ایجاد جلوه بصری جذاب در ساختمان دانست.

با نور پردازی زیر کف شیشه ای و استفاده از لامپ های جاگذاری شده در زیر آن، نور از کف به فضای محیط اطراف ساطع می شود و می توان در پیاده روها به عنوان نورپردازی فضای شهری نیز از آن استفاده نمود و با این کار جلوه بیشتری را برای آن ایجاد نمود.

امروزه برای ایجاد زیبایی و جذابیت بیشتر، در بسیاری از ساختمان های زیبا و لوکس، از کف شیشه ای استفاده می شود به طوری که در طبقات بالاتر برای جداسازی بین سطوح طبقات به جای کف های متداول، از کف پوش شیشه ای استفاده می شود تا همزمان، فضای طبقات پایین تر ساختمان برای طبقات فوقانی، قابل مشاهده و دیدن باشد و بتوان با لذت و هیجان بیشتری از فضا استفاده نمود.

 

نوع شیشه کف شیشه ای

کفپوش شیشه ای

برای ساخت شیشه کف نشکن از شیشه سکوریت لمینت یا به اصطلاح حفاظت شده استفاده می شود تا هم از استحکام مناسب برخوردار باشد و هم قدرت تحمل وزن بالا را داشته باشد و هم در صورت وارد شدن ضربه بسیار سنگین و شکستن احتمالی، مانع فرو ریختن شیشه شده و آسیبی به افراد محیط وارد نشود.

شیشه لمینت کف شیشه ای، بسته به ابعاد و تردد محیط، به این صورت است که چند لایه شیشه سکوریت با استفاده از طلق‌های مخصوص در دستگاه اتوکلاو به یکدیگر متصل و چسبانده می‌شوند و عملکرد این شیشه‌ها به این شکل خواهد بود که در صورت شکسته شدن، ساختار شیشه فرو نمی‌پاشد و خطری برای افراد ندارد.

در تولید کفپوش شیشه ای، بسته به ابعاد و تردد محیط، حتما از دو یا چهار لایه شیشه 10 میل سکوریت استفاده می شود که با استفاده از طلق PVB به یکدیگر متصل می شوند و در مجموع ضخامت حداقل 21 و حداکثر 44 میلیمتر را ایجاد می نمایند که بایستی در زمان آهن کشی و ساخت فریم نگهدارنده، ضخامت نهایی را مد نظر قرار داد.

 

انواع کف شیشه ای

کف شیشه ای را بسته به موقعیت و مکان مورد نظر و همچنین در نظر گرفتن نیازها و الزامات فنی مورد نیاز آن، در اشکال ذیل می‌توان تولید و اجرا نمود:

  1. شیشه شفاف
  2. شیشه رنگی
  3. شیشه مات
  4. شیشه آجدار
  5. شیشه منقوش

 

1. شیشه شفاف

از کفپوش های شیشه ای شفاف در اماکنی استفاده می شود که دیده شدن زیر شیشه و بخش ها و حتی طبقات و وضعیت زیرین، از نظر معماری داخلی، اهمیت زیادی دارد و اساسا اصلی ترین دلیل استفاده از کف شیشه ای در این اماکن، به نمایش گذاشتن آنچه در زیر آن وجود دارد است.

بهترین نوع شیشه شفاف کاربردی برای کف شیشه ای، شیشه سوپر کلیر است که از شفافیت بسیار بالایی برخوردار بوده و به نوعی از نظر توانایی عبور نور و همچنین کاهش انعکاس نور، نزدیک به شیشه کریستال است و به وضوح آنچه در زیر شیشه است را به نمایش می گذارد.

 

2. شیشه رنگی

وقتی در یک معماری داخلی، رنگ یا رنگ های غالبی وجود دارد که اِلمان های طراحی داخلی بر مبنای آنها چیده و اجرا شده است، شیشه کف نیز می تواند در همین راستا با سایر فاکتورهای رنگی محیط، حالتی هماهنگ و یکپارچه داشته باشد و در این شرایط از شیشه سکوریت رنگی استفاده می شود.

طیف رنگی شیشه نشکن کف شامل رنگ های دودی، برنزی، آبی، سبز، قرمز و … است که بسته به متراژ شیشه ممکن است در مقاطعی محدودیت هایی در انتخاب رنگ دلخواه وجود داشته باشد.

 

3. شیشه مات

در اماکنی که هدف از بکارگیری کف شیشه ای صرفا دریافت و انتقال نور در طبقات مطرح باشد، از شیشه مات استفاده می شود. این شیشه می تواند از نوع شیشه ساتینا و یا شیشه سندبلاست باشد.

هر دو نوع شیشه مذکور مات هستند و تفاوت آنها در این است که شیشه ساتینا ذاتا دارای ماهیت مات بوده و سطح شیشه کاملا صیقلی است، در حالی که در شیشه سندبلاست اینگونه نیست و این شیشه در ابتدا شفاف است و طی فرآیندی مطابق طرح درخواستی، یک طرف آن سندبلاست می شود و زمانی که روی سمت سندبلاست شده دست بکشید، زبری آن را به خوبی احساس خواهید کرد.

 

4. شیشه آجدار

شیشه آجدار یا به اصطلاح موج دار (Ribbed Glass) نوعی شیشه است که در تولید آن از روش گرمادهی برای ایجاد طرح بر روی شیشه استفاده می شود. به این شکل که ابتدا شیشه در داخل کوره، تحت دمای بالا قرار می گیرد و نرم و فرم پذیر می شود و پس از آن با استفاده از سیستم اتوماتیک، طرح مورد نظر با استفاده از قالب و غلطک مخصوص، بر روی آن ایجاد می شود.

البته روش دیگری نیز وجود دارد که با استفاده از این روش، می توان روی انواع شیشه، با استفاده از دستگاه CNC به اصطلاح حکاکی نمود و هر طرحی را روی آن حک کرد. این روش در مقایسه با روش گرمادهی هزینه بالاتری دارد ولی مزین آن این است که دست طراح در انتخاب و پیاده سازی طرح بسیار باز است.

 

5. شیشه منقوش

منظور از منقوش بودن شیشه، ایجاد طرح های گرافیکی بر روی آن است و این طرح ها می تواند به دو صورت شیشه را منقش نماید. در یک حالت با استفاده از طرح های ساده و یکدست می توان با استفاده از مکانیسم سندبلاست، طرح های جذابی را بر روی شیشه ایجاد نمود و در حالت دیگر می توان با استفاده از ترکیب اجزا و رنگ های متنوع و همچنین ایجاد تراش، شیشه ها را به صورت منقّش شده در آورد.

استفاده از نور پردازی مناسب می تواند زیبایی وصف ناپذیری را در این نوع کف شیشه ای ایجاد نماید و جذابیت محیط را دو چندان نماید.

 

کاربرد شیشه کف نشکن

در معماری مدرن امروزی استفاده از کف پوش شیشه ای، امکان بهره مندی از حداکثر نور طبیعی و مستقیم خورشید برای روشنایی و هچنین ایجاد زیبایی و جذابیت هر بیشتر به محیط و همچنین سازگاری با معماری مدرن را به شیوه ای بسیار خارق العاده فراهم نموده است.

در معماری ساختمان های جدید، پیمانکاران و طراحان به دنبال بکارگیری حداکثر خلاقیت و استفاده از محصولات جدید در ساختمان هستند و از کف شیشه ای برای نمایش یک آکواریوم کوچک تا نمایشی از زیبایی و مدرنیته در ساختمان های بزرگ، استفاده می‌کنند.

  1. ساختمان­‌های تفریحی
  2. ساختمان­‌های تجاری
  3. کافی شاپ های بزرگ
  4. اماکن مسکونی
  5. اماکن اداری
  6. پنت هاوس
  7. فروشگاه ها
  8. روف گاردن
  9. رستوران‌ها
  10. باشگاه ها
  11. سالن ها
  12. ویلاها
  13. کافه
  14. هتل

 

مزایای استفاده از کفپوش شیشه ای

  1. عایق صدا
  2. تبادل نور محیط
  3. فراهم کردن رابطه بصری به محیط بیرون
  4. جلوگیری از اتلاف انرژی گرمایی و سرمایی
  5. نمایشی چشم نواز از محتویات یک باکس طراحی کف
  6. مقاوم بودن در برابر ضربه، برخورد، فشار و هرگونه شرایط آب و هوایی

 

قیمت کف شیشه‌ ای

قیمت کف شیشه ای با توجه به ابعاد و موقعیتی که دارد، متفاوت است و از جمله عوامل تاثیرگذار روی قیمت این محصول عبارت است از:

  1. نوع شیشه
  2. ضخامت شیشه
  3. برند پروفیل سازه
  4. اندازه و ابعاد پروفیل
  5. رنگ، قالب و شکل پروفیل
  6. نوع نصب پروفیل و چسب آن

بنابراین کافیست بر حسب نظر شخصی و یا بر حسب طراحی ساختمان و همچنین مشورت با همکاران ما، گزینه مورد نظر خود را مشخص نمایید تا قیمت آن را بتوانیم برای‌تان محاسبه نماییم.

همچنین در برخی مواقع می‌توان به جای شیشه، از طلق‌های شفاف مانند حبابی اکریلیک و یا پلی‌کربنات استفاده نمود که در کاهش قیمت نهایی محصول بسیار موثر است ولی نقاط ضعفی مثل کاهش تدریجی شفافیت، شکست خطی و نقطه‌ای نور و همچنین تشدید انتقال دمای بیرون به داخل را به همراه دارد.

 

سفارش کف شیشه ای

برای سفارش کف شیشه ای، فقط کافیست طرح مورد نظر خودتان رو همراه با ابعاد محل مورد نظر به ما اعلام کنید و به همراه تصاویری از محل برای ما از طریق شبکه‌های اجتماعی واتساپ، تلگرام و یا روبیکا ارسال کنید تا بررسی و محاسبات اجمالی و طراحی اولیه انجام شده و حدود قیمت برای شما مشخص شود و بعد از آن اگر قیمت و طرح مورد تایید شما بود، با اجازه شما، همکاران ما جهت اندازه‌گیری خدمت می‌رسند و بعد از آن فرآیند صدور فاکتور و عقد قرارداد انجام می‌شود و سپس تولید کف شیشه ای در سریعترین زمان ممکن انجام شده و در نهایت جهت نصب و راه اندازی آن اقدام خواهد شد.

بنابراین شما می‌توانید از طریق شماره‌های ذیل سایت با همکاران ما در ارتباط باشید و نقطه نظرات خود را از طریق تماس و یا حتی ارسال فرم‌های مربوطه در سایت، با ما در میان بگذارید.

منتظر تماس شما هستیم و امیدواریم با ارائه مشاوره رایگان و همچنین تولید محصولات باکیفیت، رضایت خاطر شما را در بالاترین سطح جلب نماییم.