فریم درب اتوماتیک
چکیده مطلب

فریم درب اتوماتیک، قطعه ای آلومینیومی است که به صورت شاخه ای تولید می شود و مانند یک قاب که دور تا دور عکس را می پوشاند، اطراف شیشه سکوریت را احاطه می کند. این فریم ها علاوه بر زیبایی بخشی، باعث استحکام و طول عمر بیشتر و همچنین افزایش کارآیی و ارتقاء عملکرد درب اتوماتیک می شوند. فریم ها تنوع و کیفیت های مختلفی دارند و در رنگ ها و طرح های مختلف قابل استفاده می باشند. ما در این مقاله با هدف اطلاع و آگاهی شما قصد داریم به طور مبسوط به ویژگی های این محصول بپردازیم، پس با ما همراه باشید.

فریم درب های اتوماتیک

اگر به درب های اتوماتیک توجه کرده باشید، اطراف شیشه آنها توسط چارچوبی قاب مانند احاطه شده است و این چارچوب ها دقیقا همان فریم درب اتوماتیک است که از جنس آلومینیوم می باشد و طی فرآیند اکسترود به صورت شاخه های 6 متری تولید و سایز می شود. همانطور که دیده اید این فریم ها دور تا دور شیشه را احاطه می کنند و به نمای درب جلوه و جلای ویژه ای می بخشند.

فریم درب اتوماتیک

 

مزیت استفاده از فریم درب اتوماتیک

استفاده از فریم در تولید درب های اتوماتیک، مزیت هایی را ایجاد می نماید که عبارتند از:

1. زیبایی و جلوه فوق العاده ای ایجاد می نماید.

2. قابلیت هماهنگی زیادی با نمای ساختمان دارد.

3. باعث استحکام درب اتوماتیک و افزایش طول عمر آن می شود.

4. ضعف شکنندگی شیشه از نواحی کنج و لبه آن را برطرف می نماید.

5. عملکرد و کارآیی مکانیکی درب را به شکل مطلوبی ارتقاء می بخشد.

6. مقاومت شیشه را در برابر ضربه و برخوردهای نامتعارف افزایش می دهد.

7. با استفاده از قابلیت تنوع رنگ فریم ها، بیشترین سازگاری را با محیط اطراف ایجاد می نماید.

 

انواع فریم درب اتوماتیک

فریم درب اتوماتیک از جهت ابعاد و نوع پوشش انواع مختلفی دارد که بسته به سلیقه مشتری، معماری محیط و الزامات فنی مربوطه مورد انتخاب قرار می گیرد. برای آشنایی بیشتر شما، انواع مختلف فریم ها را در ادامه با هم بررسی می کنیم:

1. ابعاد فریم

فریم درب اتوماتیک

فریم درب اتوماتیک از نظر ابعاد، در دو حالت پهن و باریک مورد استفاده قرار می گیرد. از فریم پهن غالبا در دهانه هایی که عرض بیشتری دارند، استفاده می شود، چون زیبایی و جلوه فوق العاده ای را ایجاد می نماید و فریم باریک، در دهانه های با عرض کم، کارآیی بیشتری دارند چون بخش کمتری از فضا را اشغال می کنند و محدوده دید داخلی را کاهش نمی دهند و اتفاقا بیشتر بر ظرافت محیط می افزایند.

 

2. پوشش فریم

فریم درب اتوماتیک

فریم های آلومینیومی از نظر پوشش دارای تنوع بالایی هستند و برای مصرف کننده و یا معماران و طراحان ساختمانی و دکوراسیون ساختمان این امکان را فراهم می کند تا بنا به شرایط محیطی مختلف و همچنین سلایق متنوع، دامنه انتخاب وسیعی داشته باشند.

مطلب مرتبط: موتور درب اتوماتیک

در ابتدا فریم های آلومینیومی به صورت خام تولید می شوند و سپس بنا به درخواست مشتری و متناسب با نظر ایشان، از یکی از انواع پوشش ها جهت سازگاری آنها با محیط، استفاده می شود.

انواع پوشش فریم:

  • استیل
  • رنگی
  • آنادایز

 

استیل

در پوشش نوع استیل، یک لایه ورق برش خورده و فرم داده شده استیل 304، با استفاده از چسب پلی اورتان روی فریم آلومینیومی خام متصل می شود و سپس تحت پرس قرار می گیرد تا پیوند مولکولی بین چسب و ورق استیل و فریم خام به خوبی انجام شود و سپس فریم جهت مونتاژ و کلاف بندی دور شیشه مورد استفاده قرار می گیرد.

فریم درب اتوماتیک

در پوشش استیل، می توان از انواع ورق های استیل اعم از نقره ای، طلایی، براق، مات، خش دار، شکل دار و … استفاده نمود.

ورق استیل حتما باید از نوع 304 و نگیر (یعنی آهنربا به آن نچسبد) باشد و برای اینکه یکدست و بدون موج دیده شود، بهتر است از ورق با ضخامت 0.7 استفاده شود.

 

 

فریم رنگی

در پوشش رنگی، ابتدا فریم خام آلومینیوم تمیز کاری می شود و سپس با استفاده از رنگ پودری الکتروستاتیک، رنگ مورد نظر روی آن پاشیده می شود و در ادامه فریم برای پخته شدن رنگ، داخل کوره به مدت 30 دقیقه در دمای 220 درجه سانتیگراد قرار می گیرد.

فریم درب اتوماتیک

در پوشش رنگی، می توان از تنوع مختلف رنگ ها و همچنین اشکال مختلف رنگ مثل چکشی، چرمی، سنباده ای و همچنین مات یا براق بودن آنها جهت انتخابی بهتر استفاده نمود.

رنگ الکتروستاتیک باید حداقل با ضخامت 5 میکرون روی فریم پاشیده شود تا علاوه بر پوشش مطلوب، طول عمر مفیدی را برای سطح رنگی قطعه ایجاد نماید.

 

 

فریم آنادایز

در پوشش آنادایز، ابتدا سطح فریم با استفاده از حلال قلیایی تمیز شده و سپس با محلول سودا سطح آن را لایه برداری کرده و پس از آن، توسط جریان برق، بر روی سطح فریم، یک پوشش اکسیدی ایجاد می شود و در ادامه، سطح متخلخل روی فریم با استفاده از نمک فلزات معدنی و به وسیله جریان برق، به رنگ دلخواه در می آید و در مرحله آخر، سوراخ های موجود روی فریم، هیدراته و پر می شود.

فریم درب اتوماتیک

در پوشش آنادایز، می توان از تنوع مختلف رنگ ها مثل طلایی، نقره ای و شامپاینی به دو صورت مات و براق استفاده نمود.

پوشش آنادایز، پوششی بسیار زیبا و در عین حال حساس است و در مناطقی که باران های اسیدی میبارد، بهتر است استفاده نشود چون به تدریج دچار خوردگی می شود.

کیفیت فریم درب اتوماتیک

اگر بخواهیم کیفیت فریم درب اتوماتیک را بررسی کنیم، در وهله اول باید به کیفیت ماده اولیه اصلی یا همان آلومینیوم مورد استفاده در فریم ها بپردازیم، چون تولید محصول مرغوب زمانی حاصل می شود که در ساخت آن از مواد اولیه مرغوب استفاده شود.

فریم درب اتوماتیک

در تولید فریم درب اتوماتیک، از ماده خام آلومینیوم که به صورت شمش یا بیلت می باشد، استفاده می شود. این شمش به چهار صورت در بازار موجود است:

1) بیلت وارداتی : بیلت های وارداتی به کشور از جمله محصولات شرکت های دوبال ، روسال ، تالکو و ….

2) بیلت استاندارد : شامل محصولات شرکت ایرالکو و المهدی است که در بازار به اصطلاح به آن بیلت فابریک هم می گویند.

3) بیلت دی سی : بیلت آلومینیوم تولید شده از آلومینیوم مذاب به روش ریخته گری (Direct Chilled) DC که عمدتا به علت تمایز با بیلت استاندارد از این اصطلاح استفاده می شود .

4) بیلت تبدیلی : بیلت هایی هستند که از ذوب ضایعات آلومینیومی تولید می شوند و آلیاژ بندی کمتری نسبت به دیگر بیلت ها دارند.

 

در حال حاضر به دلیل مشکلات ناشی از تحریم ها و همچنین اختلاف قابل توجه نرخ ارز ، بیلت وارداتی در حجم بسیار محدود وارد می شود و در کاربری های خاص مورد استفاده قرار می گیرد.

مطلب مرتبط: درب شیشه ای کشویی فریم دار

از طرف دیگر، تولید کنندگان مقاطع آلومینیومی رقابت خود را از کیفیت، به رقابت بر سر قیمت متمرکز نموده اند و این موضوع باعث می شود تا در تولید محصولات آلومینیومی بیشتر از بیلت های دی سی و تبدیلی استفاده شود و یا نسبتی از این دو در تولید فریم استفاده شود و البته آلیاژ نمودن استاندارد این ماده خام نیز نکته مهم دیگری است که می تواند تضمین کننده نسبی کیفیت و استحکام فریم ها باشد.

فریم درب اتوماتیک

علاوه بر آن، با تغییر قالب های مقاطع، هر روز از ضخامت مقاطع مختلف آلومینیومی و وزن آنها کاسته می شود و این باعث گردیده تا با دنیایی از محصولات بی کیفیت یا کم کیفیت در این عرصه مواجه باشیم.

البته در این مسیر هستند تولید کنندگانی که هیچگاه کیفیت را فدای سود بیشتر نمی کنند و به دنبال کاهش قیمت تمام شده با استفاده از روش های مهندسی و علمی هستند.

آریانسب با بیش از دو دهه سابقه و تجربه، مفتخر است که فریم های آلومینیومی تولیدی خود را با کیفیت آلیاژی بسیار بالا و در دو نوع فریم فابریک (استاندارد) و دی سی (DC) به بازار و مصرف کنندگان عزیز عرضه می نماید.

 

اهمیت کیفیت فریم درب اتوماتیک

وزن شیشه های سکوریت روی این فریم ها است و در واقع حمّال شیشه های سکوریت است. با توجه به اینکه هر متر مربع شیشه سکوریت 10 میل، حدودا 25 کیلوگرم است، اگر به طور مثال ابعاد یک لنگه درب را حدودا 250 * 100 فرض کنیم، این فریم وزنی معادل 63 کیلوگرم را کنترل و جابجا می کنند و فشار ناشی از این وزن روی کلاف فریم است و اگر کیفیت فریم آلومینیومی خوب نباشد، به تدریج کلاف آلومینیومی فریم ها، از محل اتصال آنها دچار افتادگی می شود و این موضوع باعث تماس سطح تحتانی فریم با زمین شده و تداوم این موضوع باعث فشار بر روی سیستم الکترونیکی و الکترومکانیکی درب می شود و در نهایت موجب خرابی درب خواهد شد. در صورتی که فریم ها فاقد کیفیت مناسب باشند، چنانچه به تدریج دچار مشکل شوند، خرابی آنها قابل تعمیر نمی باشد و حتما باید فریم ها تعویض گردند، بنابراین بهتر است در همان ابتدا از فریم هایی استفاده شود، که دارای استاندارد و کیفیت مناسب باشند.

برای کسب یک تجربه مطلوب، بهتر است خرید خود را از مجموعه های معتبر، خوشنام و با سابقه انجام دهید تا خدای نکرده دچار زیان و خسارت و خرابی های مکرر و هزینه دوباره نشوید.

قیمت فریم درب اتوماتیک

فریم ها در حالت خام به صورت تناژ تولید می شوند و تولید کنندگان درب های اتوماتیک، در حالت خام آنها را در اختیار دارند و در ادامه متناسب با نیازهای مشتریان، فریم ها برش خورده و به پوشش مورد نظر مجهز می شوند و در نهایت به صورت کلاف شده مونتاژ می شوند. بنابراین برای محاسبه قیمت فریم درب اتوماتیک، آن را به صورت مونتاژ شده به عنوان یک “لنگه” و یا به اصطلاح “لت” در نظر می گیریم.

فریم درب اتوماتیک

ابعاد یک لت به صورت استاندارد 220↑ در 80→ می باشد که کمتر از این ابعاد به همین قیمت محاسبه شده و مازاد بر آن به ازای هر سانتیمتر به این قیمت افزوده می گردد.

با در نظر گرفتن ابعاد هر لت فریم، محاسبه قیمت آن به چند عامل بستگی دارد که این عوامل عبارتند از:

  1. پهن یا باریک بودن فریم: معمولا در دهانه بزرگ از فریم پهن و در دهانه های کوچک از فریم باریک استفاده می شود. فریم پهن به دلیل وزن بیشتر قیمت بالاتری نسبت به فریم باریک دارد.
  2. فابریک یا غیر فابریک بودن فریم: در دهانه های بزرگ که شیشه های بزرگتری دارند، استفاده از فریم فابریک الزامی است ولی در دهانه های کوچکتر استفاده از فریم های غیر فابریک باکیفیت، مشکلی ایجاد نمی نماید. قیمت فریم های فابریک بالاتر از غیر فابریک است.
  3. پوشش فریم که رنگی باشد یا استیل یا آنادایز: انتخاب نوع پوشش بستگی به سلیقه مشتری، معماری محیط، نمای ساختمان، رنگ سازمانی و … دارد و طبیعتا فریم استیل قیمت بالاتری نسبت به دیگر پوشش ها دارد و فریم رنگی نسبت به دیگر پوشش ها ارزان تر است.

منظور از دهانه بزرگ، ابعاد بیشتر از عرض 300 سانتیمتر و ارتفاع 220 سانتیمتر است و منظور از دهانه کوچک، کمتر و مساوی ابعاد گفته شده می باشد.

سفارش فریم درب اتوماتیک

برای سفارش این محصول، شما می توانید با استفاده از فرم بالا اطلاعات خود را ثبت کنید تا با شما تماس بگیریم و یا از طریق تماس تلفنی با کارشناسان ما، سفارش خود را اعلام نمایید. در هر دو حالت فوق، با ارزیابی ابعاد محل و در نظر گرفتن الزامات فنی و همچنین دریافت نقطه نظرات ارزشمند شما، سفارش نهایی را با شما هماهنگ می کنیم و در صورت تایید، جهت تولید، نصب و راه اندازی در سریعترین زمان ممکن اقدام خواهد شد.

40333959 – 021 داخلی 102 یا 09339620339