چکیده مطلب
درب اتوماتیک یکی از تجهیزات موثر و کارآمد در هوشمند سازی ساختمان محسوب میشود و امروزه انواع مختلف آن را در بخش های گوناگون و انواع ساختمان های مسکونی، اداری، تجاری و … مشاهده میکنیم. همه ما قبول داریم که داشتن آگاهی در هر زمینه ای به ما برای یک انتخاب خوب و صحیح کمک زیادی میکند و ما قصد داریم در این مطلب با پرداختن به تاریخچه انواع دربهای اتوماتیک، آنها را از منظر تخصصی مورد تفکیک، تقسیم بندی و ارزیابی قرار بدهیم و دانش خود را در این زمینه با شما به اشتراک بگذاریم، پس تا انتهای مطلب همراه ما باشید.
درب اتوماتیک
طرح و ایده درب اتوماتیک در قرن اول میلادی توسط هرون دانشمند یونانی-مصری برای اولین بار در دنیا مطرح گردید. این درب به گونه ای بود که زمانی که، کشیش ها همراه با پیروان خود به معبد نزدیک میشدند، درهای غول پیکر معبد به طور جادویی و شگفت آوری به خودی خود و بدون دخالت افراد به روی آنها باز میشد!! در آن مقطع و حتی قرن ها بعد از آن، مردم به این دربها، دربهای جادویی میگفتند و متحیر از کارکرد شگفت انگیز آنها بودند.
قرن ها بعد و در سال 1931 ، آقای ریموند و روبی طرح درب اتوماتیک با عملکرد نوری را ارائه دادند و برای اولین بار این سیستم را در یک رستوران در کنتیکت در ایالات متحده نصب و اجرا کردند.
بعدها در سال 1954 دی هورتون و لو هیویت اولین درب اتوماتیک کشویی را اختراع کردند که با استفاده از پدال باز و بسته میشد. آنها در ادامه توانستند در سال 1960 اولین درب اتوماتیک کشویی تجاری را به بازار عرضه نمایند.
البته بنا به روایتی در سده 17 میلادی یک درب اتومات که با استفاده از پدال و بصورت فشاری باز و بسته میشد در دربار امپراتوری چین مورد استفاده بوده است.
صرف نظر از خاستگاه این محصول، قطعا همین طرح ها و ایده های خلاقانه باعث گردید تا در سده های بعد این کارآیی به ایجاد صنعت درب اتوماتیک بیانجامد و شاهد ظهور مدلهای متنوعی از عملکرد و کارآیی صنعت درب اتوماتیک در اقصا نقاط جهان باشیم.
تقسیم بندی چهارگانه درب اتوماتیک
درب های اتوماتیک را می توان از چهار منظر اصلی تفکیک و تقسیم بندی نمود:
- عملکردی
- ساختاری
- کارآیی
- کاربری
1. عملکردی
- پنوماتیک، که با نیروی حاصل از فشار باد درب باز و بسته میشود.
- هیدرولیک، که با فشار ناشی از نیروی ایجاد شده توسط سیالات (روغن) کار میکند.
- الکترومکانیک، که با استفاده از قطعات الکترومکانیکی به هم پیوسته باز و بسته شدن درب را محقق میکند.
2. ساختاری
1. خطی
در این مدل از درب اتوماتیک، لنگه های متحرک درب به صورت تکی و یا چندتایی در ریل گذاری انجام شده به حالت خطی یا اسلاید به سمت طرفین درب حرکت میکنند. جنس متریال اصلی درب میتواند شیشه، آلومینیوم، آهن، چوب و یا ترکیبی از اینها باشد.
2. لولایی
در این مدل از درهای برقی، با استفاده از سیستم اپراتور فرمان و اجزای مکانیکی آن، درب به صورت تک لنگه و یا دولنگه روی محور لولایی باز و بسته میشود. این سبک را میتوان تحت شرایطی بر روی انواع مختلف دربها اجرا نمود.
3. بازویی
در این مدل، عملکرد باز و بسته شدن درب بر اساس بازوی طراحی شده سیستم صورت میپذیرد. از جمله درب های اتوماتیک بازویی انواع جک پارکینگ و راهبند بومدار میباشد.
4.دندانه ای
در این مدل درب اتوماتیک، با اتصال مقطع ریلی دندانه ای شکل به درب و قراردادن آن در موتور و گیربکس، با فرمان چرخش چپ و راست موتور، فرآیند باز و بسته شدن درب انجام میگیرد.
5. کشنده
در این مدل، موتور درب اتوماتیک و گیربکس در قسمت منتهی الیه فضای مورد نظر درب نصب و به قسمت انتهایی درب متصل میگردد و با هر بار حرکت چپ گرد و راست گرد موتور، درب در داخل ریل به سمت بالا و پایین هدایت میشود.
6. رولی
در این مدل از درب های اتوماتیک، محور افقی در بالای درب نصب میگردد که از یک طرف به موتور و از طرف دیگر به هرزگرد متصل است. سازه درب مذکور نیز از shutters ،PVC، پلی کربنات و یا لوله های فولادی میباشد و با حرکت موتور دور محور پیچیده میشود و در داخل ریل در راستای عمود، حرکت کرده و باز و بسته میشود.
7. تاشو
در این مدل، سازه مکانیکی درب و سیستم اپراتور به صورت اجزای به هم پیوسته بکار گرفته میشوند. با هر بار باز و بسته شدن، درب از قسمت میانی لنگه ها تا شده و در طرفین و یا یک طرف روی هم قرار میگیرند.
8. دورانی
در این مدل، یک سازه ثابت مکانیکی به عنوان حلقه اصلی در نظر گرفته میشود که دو طرف آن به عنوان ورود و خروج از سازه باز است و یک محور در میان این سازه به همراه تعدادی بال به صورت مدوّر حرکت میکند و تردد را امکانپذیر مینماید.
3. کارآیی
درب های اتوماتیک از منظر کارآیی به اقسام زیر تقسیم بندی میشوند:
1. درب اتوماتیک کشویی
درب اتوماتیک کشویی، متداول ترین و پرکاربرد ترین نوع درب اتوماتیک است که قابلیت نصب در بیشتر اماکن را دارد. این مدل به صورت تک لنگه-یکطرفه، دو لنگه-یکطرفه، سه لنگه-یکطرفه، دولنگه-دوطرفه و یا چهار لنگه-دوطرفه میباشد و معمولا 50% از فضای ورودی را بازشو میدهد.
مکانیسم آن نیز به گونه ای است که شاسی در قسمت فوقانی درب قرار میگیرد و سایر تجهیزات الکترونیکی، مکانیکی و الکترومکانیکی نیز بر روی آن نصب میشوند.
2. درب اتوماتیک تلسکوپی
درب اتوماتیک تلسکوپی مثل مدل کشویی ساختار خطی دارد و عموما با توجه به اینکه حدود 70% عرض ورودی را بازشو میدهد، مورد استفاده و اقبال زیادی قرار میگیرد.این مدل نیز دارای انواع یکطرفه و دوطرفه بوده و در کمترین حالت 2 لنگه متحرک و در بیشترین حالت 6 لنگه متحرک دارد.
3. درب اتوماتیک گرد و نیم گرد
این مدل درب اتوماتیک را به اصطلاح کرو نیز می گویند و می توان آن را به صورت دایره کامل، نیم دایره، بیضی و سایر منحنی های سازگار با ساختار نمای ساختمان ها تولید و اجرا نمود.
از مدل دایره ای کامل آن علاوه بر عوامل زیبایی شناختی،به دلیل اینکه دو درب پشت سرهم و با فاصله استاندارد (حداقل3متر) قرار می گیرد، باهدف مدیریت و ذخیره دما و انرژی استفاده میگردد. به این صورت که با ورود و خروج افراد از درب اول، درب بسته میشود و سپس درب دوم باز می شود و این امر باعث میشود که با باز و بسته شدن درب برقی، دمای محیط حفظ شود و انرژی بهینه تر مصرف گردد.
4. درب اتوماتیک گردان
این مدل از درب برقی به گونه ای است که امکان تردد همزمان افراد را به سهولت فراهم میکند و ساختار آن به شکلی است که در واقع همواره درب هم باز است و هم بسته و بدین شکل از برخورد و تبادل هوای داخل محیط و خارج آن تا حد قابل توجهی جلوگیری مینماید.
درب گردان یکی از زیباترین و تشریفاتی ترین نوع درب اتوماتیک است و در انواع 2باله، 3باله و 4باله طراحی و اجرا میشود.
5. درب اتوماتیک اضطراری
درب اضطراری یا اورژانسی عملکردی شبیه درب های کشویی دارد با این تفاوت که بر حسب ضرورت حمل کالای حجیم و یا در مواقع اضطراری و خطرات احتمالی ناشی از زلزله، حریق و … این قابلیت را دارد که با اعمال نیروی عمودی، لنگه های ثابت و متحرک به جای حرکت خطی، روی لولای طراحی شده باز و در طرفین درب روی هم قرار میگیرد تا تردد را تسهیل نماید. این مدل درب اتوماتیک را میتوان بهترین نوع درب برای مکان هایی نظیر نمایشگاه های اتومبیل نیز دانست.
6. درب اتوماتیک تاشو
به این مدل درب اصطلاحاَ اتوبوسی یا فولدینگ هم میگویند. مکانیزم آن به این شکل است که دولنگه در هر طرف با استفاده از یراق لولایی به یکدیگر متصل هستند و زمانی که درب باز میشود، دو لنگه از وسط تا شده و روی هم قرار میگیرند. نمونه این درب برقی را میتوان روی برخی اتوبوس های داخل شهری نیز مشاهده نمود.
7. درب اتوماتیک بیمارستانی
این مدل درب از لحاظ ساختاری میتواند مطابق هر یک حالات ساختاری بیان شده، طراحی و اجرا شود ولی به استثناء بخش اپراتور آن، بخش شاکله ظاهری درب اتوماتیک با دیگر مدل ها متفاوت است. چارچوب اصلی آن غالبا چوبی و با پوشش سرب عایق بندی میشود و از شیشه ضد اشعه در برخی موارد استفاده میگردد. علت اصلی بکارگیری این متریال، اهمیت ایزوله بودن محیط است که عموماً در اتاقهای عمل، مراکز تصویربرداری، آزمایشگاه ها و بخشهای هسته ای پزشکی مورد استفاده قرار میگیرد.
8. در اتوماتیک زاویه ای
به این مدل درب منشوری یا کنجی هم می گویند که ساختار آن خطی و مطابق مدل کشویی عمل میکند. این مدل، در محل هایی که پخی وجود دارد به کار میرود و به گونه ای است که درب اتوماتیک از وسط به طرفین زاویه حرکت میکند.
در ساخت این نوع درب، حتما بایستی از دو اپراتور کامل همراه با سنسورهای مجزا استفاده نمود که البته در فرآیند نصب، به گونه ای عمل میشود که همه اجزا هماهنگ و از یکجا فرمان میگیرند.
9. درب اتوماتیک لولایی
سیستم لولایی یا سوئینگ دارای مدل اتوماتیک و نیمه اتوماتیک است و با تمرکز بر اپراتور آن، بدون محدودیت خاصی بر روی تمامی درب های دارای لولا اعم از تک لنگه و دولنگه، قابل نصب و استفاده میباشد. عملکرد حالت نیمه اتومات این سیستم، دقیقا حالت آرام بند را دارد و صرفا بستن درب را مدیریت میکند.
10. زیرسقفی
درب اتوماتیک زیرسقفی از پانل هایی جداگانه یا یک تکه ساخته شده و توسط لولا های محکم به یکدیگر متصل میشود و به سمت بالا حرکت میکنند و موازی با سقف قرار میگیرند. اجرای این درب حداقل 20سانتیمتر از فضای بالای سقف را اشغال میکند.
در این مدل، میتوان درب نفر رو نیز بر روی آن تعبیه نمود که البته این اقدام بستگی به ابعاد درب و مهیا بودن شرایط لازم دارد. درب های زیرسقفی به دلیل تنوع بسیار در شکل و رنگ پنل ها، بیشترین سازگاری و هماهنگی را با نمای ساختمان دارد و نسبت به دیگر موارد، بهترین گزینه و انتخاب برای پارکینگ ها محسوب میشود.
مطلب پیشنهادی: درب اتوماتیک پارکینگ
11. کرکره برقی
این نوع درب اتوماتیک، دارای انواع مختلف اعم از تیغه های آلومینیومی، گالوانیزه، فوم دار، پلی کربنات، PVC و لوله فولادی میباشد. پرکاربردترین نوع آن کرکره تیغه آلومینیومی است که از تیغه های با عرض 4 سانتیمتر تا 10 سانتیمتر به طور معمول مورد استفاده قرار میگیرد. البته عرض بیشتر از آن نیز در دهانه های بزرگ و در مقیاس صنعتی مورد استفاده میباشد. تیغه های آلومینیومی کرکره برقی، بایستی از سختی، ضخامت و کیفیت آلیاژی خوبی برخودار باشند یا بتوانند در کنار سایر مزیت ها، نقش ایمنی نسبتا خوبی را ایفا نمایند. موتور کرکره نیز دارای سه نوع تیوبلار، ساید و سانترال میباشد.
12. جک پارکینگ
جک پارکینگ از سیستمی بازویی بهره می برد و دارای انواع الکترومکانیک و هیدرولیک میباشد و بر روی دربهای تک لنگه و دولنگه نصب میگردد. برای انتخاب یک جک مناسب بایستی به سه عامل مهم وزن لنگه ها، عرض دهانه و میزان تردد توجه نمود.
عموما نوع الکترومکانیک جک برای درب های سبک و کم تردد و نوع هیدرولیک برای درب های سنگین و پر تردد مناسب است.
13. ریلی
درب اتوماتیک ریلی عمدتا در مواقعی استفاده میشود که یا به لحاظ معماری و یا از نظر فضای موجود، امکان نصب و حرکت درب روی محور لولا فراهم نیست. لذا از درب ریلی که حرکتی خطی و یا کشویی دارد استفاده میشود که فرآیند باز و بسته شدن آن با استفاده از موتور، گیربکس، دنده شانه و ریل طراحی شده، انجام میشود.
14. راهبند
راهبند دارای انواع بوم دار، زنجیری،بولارد و ضدتروریستی است استفاده از هر یک از راهبندهای مذکور، بستگی به مکان، موقعیت و میزان اهمیت مباحث امنیتی و یا فوق امنیتی محل مورد نظر دارد.
البته به استثنای راهبندهای ضد تروریستی و تا حدودی بولارد یا ستونی، سایر راهبندها بیشتر جنبه بازدارندگی از حرکت را دارند و از لحاظ امنیتی فاقد شرایط لازم هستند.
4. کاربری
درب های اتوماتیک از منظر کاربری در انواع زیر طبقه بندی میشوند:
1. تجاری
درب های اتوماتیک در اماکن تجاری نقش به سزایی در مدرن سازی ساختمان و زیبایی مکان و تاثیر بر جذب مشتری ایفا میکند. در انتخاب یک درب اتوماتیک مناسب برای ساختمان های تجاری و فروشگاه ها چند نکته را بایستی مد نظر داشت:
- میزان بازشوی درب بایستی براساس ابعاد کالای وارده و خارجه از محل باشد.
- برای ایجاد سطح امنیتی بالاتر استفاده از قفل الکترومکانیکال توصیه میشود.
- استفاده از باتری (UPS) در سیستم برای مواقع برق رفتگی پیشنهاد میگردد.
- رنگ درب میتواند با رنگ سازمانی و دکوراسیون داخلی تطابق داشته باشد.
از جمله درب های کاربردی برای بخش های تجاری میتوان کشویی، تلسکوپی، گرد و نیم گرد، زاویه ای و کرکره برقی را نام برد. نمونه هایی از درب اتوماتیک در اماکن تجاری را در تصاویر زیر میتوانید مشاهده بفرمایید:
2. اداری
درب اتوماتیک در اماکن اداری علاوه بر زیبایی بخشیدن به محیط بیرونی و داخلی، کارکرد محسوسی در کنترل تردد مراجعین دارد، به ویژه اینکه ساعات کاری در اماکن اداری محدود به زمان های خاصی است و این مسئله، مدیریت و کنترل ترددها را پر اهمیت تر میکند.
البته کارکرد درب اتوماتیک در اماکن اداری صرفا در قسمت درب ورودی ساختمان نیست، بلکه در اتاقهای جلسات، اتاق مدیران، بایگانی، مراکز انفورماتیک، تلفنخانه و … نیز کاربرد وسیعی دارد و میتواند در کنترل و مدیریت ورود و خروج افراد، تاثیر قابل توجه و مثبتی داشته باشد.
پرکاربردترین نوع درب های اتوماتیک برای بخش های اداری عبارتند از: کشویی، تلسکوپی، گرد و نیم گرد، زاویه ای، گردان و اضطراری است که نمونه هایی از آن را میتوانید در تصاویر زیر مشاهده کنید:
3. مسکونی
درب های اتوماتیک در اماکن مسکونی نقشی زیبایی دهنده، تسهیل کننده و در عین حال ایجاد کننده امنیت را ایفا میکنند. این درب ها در صورت انتخاب مناسب و طراحی اصولی و استفاده از تکنیکهای صحیح معماری، بیشترین سازگاری را با نمای ساختمان دارند. برای مثال در ساختمان های شمالی ترجیا نباید از کرکره برقی استفاده نمود زیرا به دلیل شالکه اصلی آن، هم نمیتواند هارمونی مناسب را در نمای ساختمان ایجاد نماید و هم به لحاظ امنیتی مخاطراتی را به همراه خواهد داشت.
پرکاربردترین درب های اتوماتیک در اماکن مسکونی، کرکره برقی، جک پارکینگ، زیرسقفی و ریلی می باشد. البته در برج ها و مجتمع های مسکونی درب های شیشه ای کشویی نیز در فواصل ورودی و یا ورودی پارکینگ ها نیز کاربرد دارد.
4. خدماتی
برخی مشاغل به واسطه خدماتی بودن و یا ساعات کاری طولانی، بعضا مراجعات مکرر و بی وقفه در آن محل در جریان است و یا نوع خدمات آنها به گونه ای است که ضرورت ایجاد کنترل به منظور مدیریت تردد مراجعین، اهمیت بیشتری دارد. از جمله این مراکز خدماتی می توان به پارکینگ ها به طور خاص اشاره نمود. کاربردی ترین نوع درب های اتوماتیک برای اماکن خدماتی، شامل انواع راهبند ها میباشد.
5. صنعتی
درب های اتوماتیک صنعتی عموما دربهای بزرگی هستند که همانطور که از نامش پیداست، بیشتر در محیط های صنعتی و خاص کاربرد دارد. نصب این دربها پیچیدگی های خاص خود را دارد.
مکان هایی که این قبیل درب های برقی در آنجا نصب میشود اعم از کارخانه ها، آشیانه های هواپیما و هلیکوپتر و … میباشد.
از جمله درب های اتوماتیک قابل استفاده در مکان های صنعتی میتوان درب کشویی آلومینیومی و یا آهنی، رول آپ، فست رول، سکشنال یا ریلی را نام برد.
6. درمانی
مراکز درمانی را شاید بتوان یکی از پرمصرف ترین و یا به تعبیری نیازمندترین اماکن به درب های اتوماتیک خواند. این مراکز به واسطه میزان تردد، نوع مراجعین، الزامات بهداشتی، تفکیک بندی مناسب، تنوع خدمات و اهمیت بیشتر رضایتمندی مراجعین و مشتریان، بالاترین سطح استفاده از دربهای اتوماتیک را دارند و به دلایل مذکور در نظر گرفتن فاکتورهای کیفیتی و کارآیی در تولید و اجرای درب های اتوماتیک در این مکان ها، از اهمیت بیشتری برخوردار خواهد بود.
درب اتوماتیک کشویی بیشترین کاربرد را در بین سایر مدل های درب اتوماتیک در مراکز درمانی دارد و یکی دیگر از درب های کاربردی در این مراکز، درب های اتوماتیک تخصصی بیمارستانی میباشد که به لحاظ نوع متریال و رعایت الزامات فنی، بسیار حائز اهمیت است
درب تخصصی بیمارستانی، از کلافی از چوب و پوششی از سرب و جنس شیشه های ضد اشعه تشکیل میشود و در اتاق های عمل، اتاق های تصویربرداری و … کاربرد دارد.
استفاده از سیستم های سخت افزاری کنترل دسترسی میتواند در برخی از قسمت ها نظیر اتاق عمل، بخش های ویژه و … کاربرد داشته باشد و تردد افراد ویژه به محل را فراهم نماید.
7. امنیتی
کاربرد درب های اتوماتیک در اماکن عمومی یا مراکز دولتی و یا خصوصی حساس و حفاظت شده و همچنین مراکز نظامی و انتظامی، رویکردی کاملا امنیتی و کنترل شده دارد.
درب های برقی بکار گرفته شده در این محیط ها، از نظر شکل و ساختار با دیگر درب های اتوماتیک تقریبا یکسان هستند و تفاوت آنها در برخی موارد این است که اولا میتواند از نظر استحکام تقویت شده و یا با متریال قوی تری ساخته شود و ثانیا اینکه با استفاده از سخت افزارهای کنترل تردد، دسترسی به محیط را محدود به افراد و یا امکانات خاص نمود.
با این توصیف علاوه بر دربهای امنیتی خاص، میتوان از سایر مدل های درب اتوماتیک نظیر کشویی، تلسکوپی، گرد و نیم گرد، تاشو، لولایی، زاویه ای، گیت فردی و همچنین راهبندهای فوق امنیتی و ضدتروریستی نیز در محیط های امنیتی و حفاظت شده با بکارگیری توأمان سخت افزارهای کنترل دسترسی استفاده نمود.
8. تشریفاتی
اگر به تاریخچه درب های اتوماتیک توجه کنیم، می بینیم که درب های اتوماتیک ذاتا رویکردی تشریفاتی دارند و این واقعیت را میتوان در اماکنی نظیر پاویون فرودگاه ها، بخش های VIP در برخی از اماکن عمومی و شرکت های خصوصی و حتی در بعضی منازل مسکونی گرانقیمت و … به وضوح مشاهده نمود.
در این اماکن بایستی درب های اتوماتیک، بیشترین سازگاری را با معماری محیط داشته باشند و ترجیحا در متریال کاربردی از بعد ظاهری آن از نوع لاکچری و متمایز استفاده گردد تا تمایز و تفاوت را نسبت به دیگر درب های اتوماتیک بیش از پیش به نمایش بگذارد. به عنوان مثال استفاده از رنگ ها خاص در شیشه ها و یا به کار بردن پروفیل های طلایی و ایجاد قاب های طلایی رنگ و یا مورّب ساختن درب و … جلوه هایی از این وجه تمایزات محسوب میشوند.
درب های اتوماتیک کشویی، گرد و نیمه گرد و گردان بیشترین کاربرد را از حیث کاربری تشریفاتی دارند.
9. گردشگری
در بخش گردشگری به کاربرد درب های اتوماتیک و خاص بودن برخی از آنها در اماکنی نظیر هتل ها، رستوران ها، موزه ها، پارک ها و سایر مراکز دیدنی و اقامتی میتوان اشاره کرد. ویژگی های بارز درب اتوماتیک در این اماکن، استفاده از اِلمان های خاص در زیبایی بخشی هر چه بیشتر به درب و محیط پیرامون آن میباشد.
در ساخت این مکان ها عموما تلاش میشود تا حتی کوچکترین قسمت ها نیز برای بیننده ایجاد جذابیت نماید، بنابرین خودِ درب اتوماتیک نیز میتواند به تنهایی با بهره گیری از برخی ویژگی ها و تفاوت های خاص، برای مخاطبان و گردشگران جذاب، جالب، خاطره انگیز و بیاد ماندنی به نظر برسد.
برای انتخاب یک درب اتوماتیک مناسب و متفاوت و خاص برای اماکن گردشگری، بهتر است در ابتدای ساخت بنا، بین آرشیتکت و سازنده درب اتوماتیک ارتباط برقرار شود تا بهترین نتیجه حاصل گردد.
10. آموزشی
مراکز آموزشی اعم از دانشگاه ها، مدارس و سایر موسسات آموزشی، به تعبیری نقش خانه دوم افراد را دارند و این تعبیر ناشی از احساس تعلق خاطر و حس راحتی و تردد و ماندگاری بیشتر افراد در این محیط ها است.
در چنین محیطی، نگرش حاکم بر معماری محیط و استفاده از درب های اتوماتیک شامل تسهیل نمودن ترددها، زیباسازی، کنترل رفت و آمدها، جداسازی بخش ها، ایجاد امنیت و بهداشت محیط میباشد که درب های اتوماتیک در تحقق این اهداف،کمک شایانی میکنند.
وقتی صحبت از بهداشت محیط در اینگونه اماکن مطرح میشود، شامل همه ابعاد آن اعم از آلاینده های سمعی، بصری، تنفسی، فردی و … میگردد و نقش درب اتوماتیک در حداقل سازی این آلاینده ها قابل توجه است. به عنوان مثال:
- عدم تماس افراد جهت باز و بسته نمودن دربها و ممانعت از انتقال ویروس
- کاهش تبادل و انتقال آلاینده های تنفسی از محیط بیرون به داخل
- ممانعت از ایجاد توجه بی مورد افراد به اتفاقات محیط خارجی
- کاهش انتقال آلاینده های صوتی ناشی از باز بودن درب ها
در نتیجه …
همانطور که دیدید، درب اتوماتیک را از چهار منظر عملکردی، ساختاری، کارآیی و کاربری تقسیم بندی و مورد ارزیابی قرار دادیم که از منظر علمکردی شامل اقسام پنوماتیک، هیدرولیک و الکترومکانیک میباشد و از نظر ساختاری شامل اقسام خطی، لولایی، بازویی، دندانه ای، کشنده، رولی، تاشونده و دورانی میباشد و از منظر کارآیی شامل انواع کشویی، تلسکوپی، گرد و نیم گرد، گردان، اضطراری، تاشو، بیمارستانی، زاویه ای، لولایی، زیرسقفی، کرکره برقی، جک پارکینگ، ریلی و راهبند میباشد و از نظر کاربری شامل انواع مورد کاربرد در اماکن تجاری، اداری، مسکونی، خدماتی، صنعتی، درمانی، امنیتی، تشریفاتی، گردشگری و آموزشی میباشد.
امیدواریم که این مطلب برای تان مفید بوده باشد و بهره لازم را از آن برده باشید و چنانچه سوالی در زمینه دربهای اتوماتیک دارید و یا به دنبال اطلاعات خاصی در این زمینه هستید، میتوانید با شماره های 09339620339 و یا 40333959 داخلی 102 تماس برقرار کنید تا پاسخ مورد انتظارتان را تقدیمتان کنیم.
محمد ابراهیمی نژاد
سلام و خدا قوت
ما برای ورودی هتل یک درب اتوماتیک میخوایم و اگر مقدور هست، کارشناس تون رو اعزام کنید تا هم فضا رو ببینید و هم مشاوره بدید تا ببینیم چه مدلی مناسبتره.
لطفا قبل از اعزام کارشناس، حتما از طریق تلفن ارائه شده هماهنگی کنید. ممنونم
پشتیبانی
سلام و ارادت جناب ابراهیمی نژاد
باعث افتخار ماست که آریانسب رو انتخاب کردید و مطمئنا به فضل الهی، خدمات شایستهای رو تقدیم شما خواهیم کرد.
هماهنگی لازم جهت بازدید و ارائه مشاوره لازم انجام شد و طی ساعات آتی، همکاران ما خدمت شما خواهند رسید.
در پناه حق باشید