شیشه سکوریت
چکیده مطلب

شیشه سکوریت، نسبت به شیشه خام مقاومت بسیار بالاتری در برابر ضربه پذیری و حرارت دارد و در زمان شکستن به قطعاتی ریز با برندگی خیلی اندک تبدیل می شود. این محصول یکی از مهمترین مصالح کاربردی در صنعت ساختمان است که به دلیل تنوع و اجرای آن در بخش های گوناگون ساختمان و نقش موثر آن در زیبایی و جذابیت بنا، مورد استقبال فعالان ساختمانی است. ما قصد داریم در این مطلب به کاربردهای مختلف شیشه سکوریت در صنعت ساختمان بپردازیم، پس با ما همراه باشید.

شیشه سکوریت چیست؟

شیشه سکوریت، به عنوان یکی از انواع شیشه های کاربردی در صنایع مختلف است که در ابتدا شیشه خام بوده و طی یک فرآیند تخصصی، منظم و پیوسته، سکوریت سازی می شود. شیشه سکوریت نسبت به شیشه خام، از نظر مقاومت در برابر ضربه پذیری و حرارت پنج برابر قوی تر است و در زمان شکستن به قطعات ریزی تبدیل می شود که برندگی آن بسیار ناچیز و احتمال آسیب رسانی آن نیز خیلی کم است.

می توانید در ویکی پدیا توضیحاتی در مورد شیشه سکوریت بخوانید و فرایند تولیدش بخوانید.

مطلب مرتبط: انواع شیشه در صنعت ساختمان

مهمترین برتری شیشه‌های سکوریت نسبت به سایر شیشه ها، ایمن بودن آن است و چیزی که باعث این ایمنی می شود، فرآیند صحیح، اصولی و استاندارد سکوریت سازی است. اگر این فرآیند به خوبی و درست انجام نشود، ما نتیجه آن را در میزان مقاومت شیشه در مقابل ضربه، حرارت و نهایتا در زمان شکسته شدن می بینیم. اگر قطعات شیشه سکوریت در زمان شکستن، کوچک، یکنواخت و همسان باشد، به معنی این است که شیشه به خوبی و به شکل استاندارد، سکوریت شده است.

برای اطمینان از کیفیت شیشه سکوریت توصیه می کنیم آن را از مجموعه های معتبر و شناخته شده تهیه کنید

 

انواع شیشه سکوریت

در صنعت سکوریت سازی شیشه، از انواع متنوعی از شیشه در این عرصه استفاده می شود که این تنوع ناشی از رنگ، ضخامت، مدل و … می باشد. برای آشنایی شما، انواع شیشه سکوریت را از جهات مختلف ببینیم:

عنوان  شرح
از نظر ضخامت از 4 میلیمتر تا 20 میلیمتر
از نظر عبور نور شفاف، سندبلاست، ساتینا
از نظر ماهیت سکوریت، سکوریت-لمینت
از نظر حالت تخت و محدب (کرو)
از نظر رنگ سفید، دودی و برنزی و سایر رنگ ها به سفارش
از نظر ساختار فلوت، کلیر، سوپر کلیر و کریستال

 

انواع مدل های شیشه سکوریت

 

کاربرد شیشه سکوریت

از شیشه سکوریت در بخش ها و صنایع مختلفی اعم از صنعت ساختمان و معماری، خودروسازی، لوازم خانگی و … استفاده می شود. تولید شیشه در هر یک از حوزه های گفته شد، قواعد و استانداردهای به خصوصی دارد و ما در این مطلب بنا داریم به منظور ایجاد تمرکز و یکپارچگی موضوع، صرفا درباره کاربری شیشه های سکوریت در صنعت ساختمان با شما گفتگو کنیم.

کاربرد شیشه سکوریت در صنعت ساختمان، عبارت است از:

  1. در شیشه ای
  2. ویترین شیشه ای
  3. پارتیشن اداری
  4. دیوارپوش شیشه ای
  5. دودبند ساختمان
  6. کابین حمام
  7. سرویس بهداشتی
  8. نمای اسپایدر
  9. نمای کرتین وال
  10. درب و پنجره ترمال بریک
  11. درب و پنجره UPVC
  12. راه پله شیشه ای
  13. شیشه سکوریت بالکن
  14. نرده شیشه ای
  15. بالکن شیشه ای
  16. سقف شیشه ای
  17. درب اتوماتیک

1.شیشه سکوریت در درب شیشه ای

درب شیشه ای

یکی از کاربردهای مهم شیشه های سکوریت، درب شیشه ای است که به دلیل قیمت مناسب، ایجاد دید، تبادل نور و از طرفی مقاومت بالای آن در  مقابل ضربه و حرارت، طرفداران زیادی دارد و یکی از محبوبترین انواع درب های ورودی است. درب شیشه ای به محیط زیبایی می بخشد و تلفیقی از نور و جذابیت را در معماری محیط ایجاد می نماید و علاوه بر آن هیچگاه دچار زنگ زدگی و خوردگی و تاثیر پذیری از شرایط مختلف اقلیمی نمی شود. این درب به دلیل ویژگی پاک پذیری شیشه، همیشه می تواند به شکل یک درب نو به نظر برسد و در کنار آن، قابلیت قفل شوندگی درب و یراق آلات متنوعی که به درب شیشه ای امنیت می بخشد، خیال ما را از نظر توانایی آن در حفاظت از محیط راحت تر می کند. درب شیشه ای سکوریت قادر است پنج برابر شیشه های معمولی، فشار و ضربه را تحمل کند و در صورت شکسته شدن به صورت ذراتی ریز با برندگی خیلی ناچیز در می آید و به یکباره فرو می ریزد که این ویژگی از خواص ایمنی شیشه های سکوریت است.

درهای برقی که مدلشان شیشه ای است که از متدوال ترین آن می توانید از درب اتوماتیک کشویی نام برد هم شیشه هایش از نوع شیشه سکوریت است.

2. ویترین شیشه ای سکوریت

در شیشه ای

ویترین همانطور که از نامش پیداست، فضایی برای در معرض نمایش قرار دادن کالا و محصولات است. البته منظور از این ویترین صرفا استفاده از شیشه برای نمایش است و آن را با ویترین های چوبی یا فلزی که به صورت کمد مانند ساخته می شود، اشتباه نگیرید. شیشه به دلیل شفافیت و عبور نور از آن، بهترین فضا را برای به نمایش گذاشتن محصولات فراهم می کند، به طوری که آن محصول به صورت کاملا واضح و البته بدون اینکه قابل لمس کردن باشد، به دیگران نشان داده می شود. بیشترین کاربرد ویترین شیشه‌ای را می توان در فروشگاه ها و اماکن تجاری مشاهده نمود. ویترین شیشه‌ای سکوریت، با توجه به طراحی و دکوراسیون محیط، می تواند به صورت فریم دار و یا بدون فریم اجرا شود.

3. پارتیشن شیشه ای سکوریت

پارتیشن اداری شیشه ای

حتما گذرتان به ساختمان های اداری قدیمی افتاده و مشاهده کرده اید که با وجود اینکه سالها از عمر آنها می گذرد و تعداد کارکنان آنها نیز افزایش قابل توجهی داشته ولی ساختار فیزیکی آن ساختمان هیچ تغییری نکرده است، چون اساسا ساختار آنها غیر قابل تغییر است ولی در ساختمان های اداری امروزی شرایط کاملا متفاوت است. در حال حاضر، بیشتر ساختمان اداری به صورت فلت یا بدون دیوار داخلی ساخته می شود و برای تفکیک فضای داخلی و به اصطلاح اتاق بندی محیط، از پارتیشن ها به اشکال مختلفی استفاده می شود. این پارتیشن ها با استفاده از متریال های مختلفی مثل چوب، آلومینیوم و شیشه تولید و استفاده می شوند ولی جذاب ترین و مدرن ترین نوع آن با اختلاف زیاد، پارتیشن شیشه ای سکوریت است. با استفاده از پارتیشن شیشه ای، به دلیل تبادل نور و جذابیت های بصری، می توان فضایی مفید و پویا را طراحی کرد و هر زمان که لازم باشد، می توان با کمترین هزینه و آسان تر از آنچه که فکر کنید، محیط را متناسب با نیازهای فعلی تغییر داد.

4. شیشه سکوریت به عنوان دیوارپوش شیشه ای

دیوارپوش شیشه ای

دیوارها یکی از عناصر مهم و تاثیر گذار در فضای داخلی ساختمان هستند که نقش موثر و قابل توجهی در ایجاد زیبایی و جذابیت های محیطی دارند. همین اهمیت باعث شده تا مصرف کنندگان با استفاده از روش های مختلف، دیوارهای داخلی محیط اطراف خود را پوشش داده و بر زیبایی آن بیفزایند. امروزه استفاده از شیشه های سکوریت رنگی، به عنوان یکی از جدیدترین روش های پوشش دیوار مورد توجه طراحان و معماران ساختمانی است. این نوع دیوارپوش با ایجاد جلوه ای منحصر به فرد، چشم هر بیننده‌ای را در زیبایی خیره کننده محیط محصور می کند. استفاده از دیوارپوش شیشه ای در اماکنی مثل بیمارستانها و مراکز درمانی که آلودگی های محیطی بیش از سایر محیط ها است، بی نظیر و فوق العاده است، این جاذبه را وقتی حس خواهید کرد، که تمیزی محیط را به راحتی و به وضوح می بینید.

5. دودبند ساختمان یا درب شیشه سکوریت

دودبند ساختمان

دودبند ساختمان، دربی از جنس شیشه سکوریت است که در هر طبقه از ساختمان نصب می شود و محدوده راه پله را از محیط درب ورودی واحدها و آسانسور جدا می‌کند. در حال حاضر، استفاده از این درب جدا کننده، برای اخذ تاییدیه آتشنشانی ساختمان، تبدیل به یک الزام شده است. دودبند ها، در زمان آتش‌سوزی، مانع از ورود حریق و گازهای سمی ناشی از آن، به فضای راه پله می شود و موقعیت خروج و فرار افراد را مساعد تر می کند. همچنین مانعی اثر گذار در پیشگیری از سرایت آتش به دیگر واحدها و طبقات نیز میباشد. اهمیت دودبندها را در زمان حریق می توان فهمید. اگر خدای نکرده حریقی اتفاق بیفتد، این دودبندها هستند که با مسدود کردن مسیر گسترش آتش، در کاهش فراگیری آن و تاخیر در افزایش آن تاثیر گذار هستند.

مطلب مرتبط: شیشه سکوریت 10 میل

6. شیشه سکوریت در کابین حمام

کابین شیشه ای حمام

امروزه یکی از کاربردهای شیشه سکوریت را در کابین حمام یا اصطلاحا کابین دوش در خانه ها می بینیم که طرحی بسیار جذاب برای مستر سازی اتاق ها تلقی می شود و بسیار رواج پیدا کرده است. کابین حمام دارای مزیت های بسیاری از جمله تفکیک فضای سرویس، ایجاد ظاهری زیبا و جذاب، ممانعت از پاشیدن آب به اطراف، ایزوله کردن فضای حمام، حفظ حرارت و دمای حمام، جلوگیری از آسیب دیدن اشیاء اطراف توسط بخار آب، لوکس و لاکچری بودن می باشد و اگر اتاق خواب تان فاقد حمام و سرویس است، بهترین روش برای ایجاد یک حمام، به شرط وجود شرایط و الزامات دیگر، استفاده از کابین حمام است. در ساخت این کابین ها از شیشه های سکوریت 10 میل به صورت سفید شفاف، مات سندبلاست، مات ساتینا و شیشه های دودی یا برنزی استفاده می شود. همچنین استفاده از یراق آلات باکیفیت و استیل 304 ضد زنگ تضمیمن کننده عملکرد مطلوب این محصول در تماس با محیطی مرطوب و آسیب پذیر است.

7. شیشه سکوریت در سرویس بهداشتی

یکی دیگر از کاربردهای شیشه سکوریت، استفاده از آن در تفکیک فضای سرویس بهداشتی از محیط اطراف است. نمونه این طرح را می توان در محیط هایی مثل سالن های ورزشی، سالن های آرایشی، برخی ادارات و سازمان های دولتی و خصوصی، فرودگاه ها، هتل ها و … مشاهده نمود. البته استفاده از شیشه های سکوریت در معماری سرویس بهداشتی حالات مختلفی دارد. به عنوان مثال در یک جا ممکن است مجموعه چند سرویس بهداشتی از طریق شیشه های سکوریت تفکیک شوند و درب های آنها نیز شیشه ای باشد و یا ممکن است اساس ساخت سرویس ها سنتی باشد و فقط بخش ورود و خروج به آن توسط شیشه سکوریت محصور و تفکیک شده باشد. استفاده از شیشه های سکوریت رنگی و طرح دار شاید بهترین گزینه در استفاده از شیشه ها برای ایجاد جذابیت و زیبایی به محیط سرویس های بهداشتی بزرگ باشد.

8. نمای اسپایدر با شیشه سکوریت

نمای شیشه ای اسپایدر

نمای شیشه ای اسپایدر (Spider facade) نوعی از نماهای مدرن شیشه ای است که در آن شیشه سکوریت‌ها به شکل بدون فریم در کنار یکدیگر قرار می گیرند و نمایی زیبا و یکپارچه برای ساختمان ایجاد می کنند. در این سبک نما، یک سازه آهنی اصلی وجود دارد که شیشه ها در مقابل آن به صورت پنل های موزاییکی در کنار هم قرار می گیرند و توسط اتصالات نقطه ای به سازه اصلی متصل می شوند. علت نامگذاری این سبک نما به “اسپایدر” شکل یراق اتصال‌دهنده شیشه به سازه است که از منظر کلی شبیه آناتومی ظاهری عنکبوت بوده و تداعی کننده پاها و بدن این حشره است.

9. شیشه سکوریت در نمای کرتن وال

نمای کرتن وال

امروزه یکی از سبک های معماری بکار گرفته در نمای ساختمان های مدرن، نمای شیشه ای کرتن وال (curtain wall) یا لامل است. این نما از یک سازه اصلی خود ایستا برخوردار است که تمام سنگینی بار شیشه سکوریت‌های بکار رفته بر روی نما را تحمل کرده و هیچگونه باری را به ساختمان وارد نمی‌کند، به نحوی که سنگینی حاصل از وزن شیشه‌ سکوریت‌ها و فشار بار ناشی از انرژی‌های ایجاد شده بوسیله باد، طوفان، بارندگی‌ها و … کاملا بر روی پوسته خارجی نمای ساختمان یا همان سازه اصلی وارد شده و مانع از انتقال آن به ساختمان می شود. این سبک از نما بهترین گزینه برای ساختمان های بلند مرتبه است و برای کاهش وزن سازه نهایی، از ترکیب آلومینیوم و شیشه استفاده می شود و عایقی بسیار عالی در برابر حرارت، رطوبت و صوت است.

نمای کرتن وال در 4/چهار نوع تولید و اجرا می شود و اختلاف آنها در نحوه فیکس کردن شیشه در فضای بین لامل ها است که باعث متفاوت شدن ظاهر خارجی نما در هر یک از آنها می شود. انواع نمای کرتن وال شامل فریم لس، سمی فریم لس،  فیس کپ و یوچنل می باشد.

10. درب و پنجره ترمال بریک

ترمال بریک

ترکیب سازه آلومینیومی و شیشه سکوریت برای ساخت در و پنجره های ساختمان، قدمتی چند ده ساله دارد که مهمترین مزیت آن سبک سازی ساختمان بود و نسبت به سازه های آهنی قیمت مناسب تر و کارآیی بهتری داشت ولی مثل سازه های آهنی، هیچ تاثیر مثبتی بر عایق سازی محیط داخلی ساختمان نسبت به بیرون نداشت و علاوه بر انتقال صدای خارجی به داخل، در ممانعت از انتقال سرما و گرما به داخل و خارج نیز بسیار ضعیف عمل می کرد. در راستای بهبود این ضعف بزرگ، تکنولوژی ساخت درب و پنجره‌های ترمال بریک یا اصطلاحا دو جداره، ایجاد شد که از یک فناوری‌های پیشرفته‌ای نشأت گرفته است و به عنوان یک عایق فوق العاده، باعث افزایش بهره‌وری انرژی در ساختمان ها شده است. درب و پنجره‌ ترمال بریک، ترکیبی است که در ساخت ‌آن‌ها از دو فریم آلومینیومی مجزا که بخش داخلی و خارجی سازه اصلی را تشکیل می دهند و و یک مانع یا عایق پلی آمید که بین این دو فریم قرار دارد تا از هدر رفت انرژی حرارتی از طریق آلومینیوم جلوگیری کند. این محصول یکی از بهترین گزینه ها برای بهینه سازی مصرف انرژی در ساختمان‌های تجاری، اداری و مسکونی به حساب می آید.

تیغه پلی‌آمید در این محصول باعث قطع رسانایی در سازه آلومینیوم آن می‌شود و کارآیی و اثربخشی آن در پروفیل‌های آلومینیومی ترمال بریک به عنوان اصلی ترین مانع تبادل حرارتی سازه آلومینیومی، در این حد است که ضریب انتقال حرارت آلومینیوم را از ۲۰۳ به کمتر از ۴ کاهش داده است.

11. درب و پنجره UPVC

در و پنجره یو پی وی سی

درب و پنجره دوجداره یو پی و ی سی محصولی غیر پلاستیکی تهیه شده از پلی وینیل کلرید است که ماده اولیه آن از نفت خام و کلرید سدیم تشکیل شده و نام آن اختصار شده از Unplasticized Poly Vinyl Chloride می باشد. این محصول تاثیر قابل توجهی بر سبک سازی ساختمان ها دارد و از طرف دیگر عایقی مناسب در مقابل اتلاف انرژی و ممانعت از ورود آلودگی های صوتی محسوب می شود. این محصول یکی از محبوبترین سبک های درب و پنجره در ساخت و ساز ساختمان در کشور است. قیمت این محصول در مقایسه با سیستم ترمال بریک ارزان تر است و طبیعتا باعث کاهش قیمت تمام شده ساختمان می شود. در ساخت این محصول جند نکته خیلی مهم وجود دارد که آگاهی مصرف کننده از آن به انتظارات و میزان رضایتمندی وی از محصول جهت دهی می کند. نکته اول اینکه تولید کننده می تواند به جای استفاده از پروفیل UPVC از پروفیل PVC استفاده کند، که خوب طبیعی است که قیمت محصول و همچنین کیفیت و کارآیی آن را در سطح قابل توجهی کاهش می دهد. PVC نوعی پلیمر و شبیه به پلاستیک است و از لحاظ ظاهری مشابه  UPVC است ولی عملکرد، مقاومت و طول عمر آن در مقایسه با UPVC بسیار پایین و شاید بتوان گفت غیر قابل قیاس است. نکته دوم اینکه تولید کننده می تواند از شیشه خام به جای شیشه سکوریت استفاده نماید که این حرکت نیز علاوه بر کاهش ایمنی محصول و افت کیفیت آن، در کاهش قیمت نهایی نیز بسیار تاثیر گذار است. از دیگر نکات مهم در این محصول آب بندی و همچنین یراق آلات بکار رفته در آن است که این بخش نیز عامل مهمی در کاهش قیمت نهایی محصول به حساب می آید. تشخیص اینکه از چه نوع پروفیل و چه نوع شیشه ای و چه یراق آلاتی در ساخت این محصول استفاده شده، برای مصرف کننده کاری سخت و دشوار است و قطعا بهترین و امن ترین روش برای افزایش اطمینان از خرید، مراجعه به تولید کنندگان معتبر این محصول است.

12. شیشه سکوریت در راه پله شیشه ای

راه پله شیشه ای

در معماری مدرن امروزی، استفاده از راه پله شیشه ای تکنیکی است که زیابیی و جذابیت دو چندانی به فضای داخلی ساختمان می دهد. در ساخت این محصول برای افزایش ایمنی آن، از شیشه چند لایه (سکوریت/لمینیت)  که بر روی یکدیگر پرس شده اند استفاده می شود. همچنین با ایجاد شیار‌‌های مخصوص در قسمت پاخور پله‌، از لغزش افراد هنگام تردد جلوگیری می شود. تنوع و انعطاف بالا در اجرای این سازه باعث شده است که بتوان راه پله شیشه ای را در سبک های مختلف ساده، شکسته و مارپیچ تولید و اجرا نمود. راه پله شیشه ای محصولی لاکچری و بی نظیر است که به دلیل شفافیت شیشه و تبادل نور و نوع یراق آلات موجود در این محصول، اینگونه به نظر می رسد که پله ها در هوا معلق است و این احساس بر جذابیت آن بیش از پیش می افزاید. استفاده از نرده های شیشه ای و یراق استیل می تواند جلای خاصی به این محصول داده و منظره چشم نوازی را ایجاد نماید و شما را از انتخابی که کرده اید، راضی تر از همیشه نگه دارد.

راه‌ پله‌ شیشه ای به دلیل ارتباط دائم بین فضای بیرون و درون واحد، همواره در برابر نوسانات و شوک‌های دمایی قرار دارد و عواملی مثل گرما، سرما و رطوبت بر آن تاثیرگذار است. در چنین شرایطی فقط شیشه سکوریت است که قادر به تحمل سطح بالایی از تغییرات و نوسانات دمایی است و می تواند در برابر هرگونه فشار، ضربه و وزن نامتعارف مقاومت کند.

13. نرده حفاظ شیشه ای سکوریت

نرده حفاظ شیشه ای

امروز استفاده از شیشه های سکوریت/لمینت در ساخت نرده شیشه ای به عنوان حفاظی ایمن در ساختمان سازی مدرن امری معمول است. این اتفاق در وهله اول ناشی از افزایش ایمنی شیشه ها است و از لحاظ معماری، سازه ای زیبا و یکدست در حفاظت از راه پله ایجاد می نماید که می تواند ایمنی و زیبایی راه پله ها ، بالکن ها ، تراس و پنجره ها را در ساختمان ها ایجاد نماید.
نرده شیشه ای به واسطه یراق آلات متنوعی که در این حوزه تولید شده است، به گونه ای طراحی شده است که قابلیت نصب در هر مکانی با هر شرایطی را دارد. جنس یراق آلات بکار فته در آن از نوع استیل 304 زنگ نزن است که ماندگاری آن را در مقابل فرسایش و خوردگی در سطح بالایی قرار می دهد.
نرده حفاظ شیشه ای برای محافظت از مسیر راه پله و بالکن و … کاربرد دارد و از نظر شیوه تولید، به صورت های اکسپوز، فیکس پوینت، دفنی، هیربند، اسپیگات، فریم لس، جلو پنجره، هنزا، دی لاین، دو لاین، اسکوئر لاین تولید و اجرا می شود. برای آشنایی با ویژگی هر یک از انواع گفته شده، با کارشناسان ما تماس بگیرید.

14. بالکن شیشه ای

بالکن شیشه ای

بالکن ها بخشی جذاب از ساختمان های امروزی است که فضاهای مناسبی برای گذراندن زمان با دوستان و خانواده در تمامی طول سال بوده و واسطه ارتباط بین فضای داخل ساختمان با فضای بیرون هستند و این موقعیت در عین اهمیتی که از منظر داخلی و بیرونی ساختمان دارد، در حالتی از بلاتکلیفی قرار دارد، چون از یک طرف به زیبایی آن کمتر اهمیت داده می شود و دمای آن نیز تحت کنترل نیست و از طرف دیگر در معرض مستقیم تغییرات جوی مانند برف و باران, گرد و غبار قرار دارد. به این شرایط نامتعادل، امنیت پایین را نیز اضافه کنید. چون معمولا حفاظ این بخش کوتاه و نرده ای شکل است و هم به لحاظ امینت ساکنین و هم از نظر امکان ورود سارقین شرایط کاملا نامناسبی دارد. با این اوصاف راهکار چیست؟ امروزه با پیشرفت تکنولوژی و مدرن سازی ساختمان ها، زیبایی بخشی به ساختمان و استفاده موثر از سطح کاربری بنا یه موضوع مهمی مبدل شده است.
بهترین کار برای استفاده موثر و بهینه از فضای بالکن، استفاده از شیشه سکوریت بالکن است که محصولی جذاب برای جداسازی و تفکیک فضای داخلی ساختمان با فضای بیرون استفاده می شود. با استفاده از این محصول ضمن حفظ ارتباط بصری و نوری با فضای بیرون، فضای داخل نیز از آسیب عواملی مثل بارش ها, گرما و سرما, افراد و… در امان نگه داشته می شود. این محصول بصورت فریم دار و بدون فریم و به سه شکل ثابت، جمع شو و تاشو تولید و اجرا می شود.

15. سقف شیشه ای

سقف شیشه ای

سقف شیشه ای یکی از مدرن ترین کارهای قابل اجرا بر روی ساختمان های مسکونی، استخرها و رستوران ها، گلخانه و … می باشد که به اسکای لایت نیز معروف است. این سقف ها از ترکیب شیشه سکوریت/لمینت و قاب های آلومینیومی تولید و اجرا میشود. در ساختمان های قدیمی از این گونه سقف ها به عنوان نورگیر استفاده میشد و به تدریج با رشد صنعت ساختمان، در حال حاضر به عنوان سقف کامل از آنها استفاده می شود. با استفاده از این سقف ها، می توان لذت تماشای آسمان از داخل ساختمان را تجربه نمود و جلوه ای منحصر به فرد در ساختمان ایجاد کرد. شیشه بکار رفته در این سقف ها شیشه سکوریت/لمینت با ضخامت حداقل ۱۰ میلیمتر می باشد. از این سقف ها به عنوان سقف کامل و یا سایبان استفاده می شود و به دو صورت ثابت و متحرک تولید و اجرا می شود.

مبنای محاسبه قیمت شیشه سکوریت به صورت مترمربع و بر اساس ضخامت، ماهیت، مدل، رنگ و نوع شیشه و یراقی که نیاز داشته و ابزاری که روی آن کار می شود، می باشد.

  • ضخامت شیشه از 4 تا 20 میلیمتر است.
  • ماهیت شیشه، سکوریت یا سکوریت لمینت است.
  • مدل شیشه دو صورت تخت و محدب (کرو) می باشد.
  • رنگ شیشه سفید، دودی و برنزی و دیگر رنگ ها به سفارش.
  • نوع شیشه شامل فلوت، کلیر، سوپر کلیر و کریستال  می باشد.
  • بر حسب عبور نور شامل شفاف، سندبلاست و ساتینا (مات) است.
  • ابزار شامل سوراخکاری، برشکاری، سندبلاست و دیاموند می باشد.
  • یراق شامل انواع اتصالات، لولاها، دستگیره، پایه، استپ و … می باشد.

اطمینان داشته باشید که ما متناسب با محل مورد نظر شما، مناسب ترین کیفیت و مقرون به صرفه ترین قیمت را برایتان محاسبه خواهیم کرد.

شما می توانید از طریق تماس با کارشناسان ما، تقاضای بازدید فنی رایگان را داشته باشید و یا اینکه ابعاد دقیق و یا حتی حدودی محل مورد نظر را اعلام کنید و در ادامه همکاران ما متناسب با مشخصات محل و دریافت نقطه نظرات ارزشمند شما، نسبت به محاسبه قیمت شیشه سکوریت اقدام خواهند نمود و در صورت تایید شما، تولید آن آغاز و پس از اتمام فرآیند تولید، در سریع ترین زمان ممکن، در محل شما شیشه سکوریت نصب و راه اندازی می گردد.

در نتیجه …

ما کاربرد شیشه سکوریت در صنعت ساختمان را برایتان مختصرا شرح دادیم و انواع محصولات کاربردی که شاید خودتان یا اطرافیانتان به آنها نیاز داشته باشید بیان کردیم و گفتیم که شیشه سکوریت 15 مورد کاربری مهم و اصلی در صنعت ساختمان دارد. این موارد شامل: درب شیشه ای، ویترین شیشه ای، پارتیشن اداری، دیوارپوش شیشه ای، دودبند ساختمان، کابین حمام، سرویس بهداشتی، نمای اسپایدر، نمای کرتین وال، درب و پنجره ترمال بریک، درب و پنجره UPVC، راه پله شیشه ای، نرده شیشه ای، بالکن شیشه ای و سقف شیشه ای می شود که مجددا تک تک این موارد را به تفکیک و مفصلا بیان خواهیم نمود.

برای دریافت مشاوره رایگان و ثبت سفارش این محصول با کارشناسان ما از طریق شماره 40333959- 021 داخلی 102 تماس بگیرید.