انواع درب مغازه
چکیده مطلب

درب ورودی یک مغازه یا فروشگاه به عنوان اولین درگاه ارتباط با مشتری، در همان ابتدای ورود، بیشترین تاثیر را در ایجاد یک احساس خوشایند در مشتری و کسب رضایتمندی اولیه از وی ایفاء می نماید. بنابراین انتخاب نوع درب مغازه و اینکه چه ظاهر، مشخصات و کیفیتی داشته باشد، از اهمیت ویژه ای برخوردار است. ما در این مقاله انواع درب های قابل استفاده در مغازه را تشریح خواهیم نمود و اگر شما هم به دنبال یک انتخاب خوب هستید، حتما تا انتهای آن با ما همراه باشید.

درب مغازه

درب ورودی مغازه، اولین نمای تاثیر گذار از یک کسب و کار است که در همان ابتدا بیشترین تاثیر را به طور مستقیم، روی مشتری دارد. استفاده از یک درب خوب و مناسب برای مغازه میتواند اولین گام برای جلب نظر مشتریان و مخاطبان باشد و همه ما اهمیت آن را در مواقعی که به بازار مراجعه میکنیم و قصد خرید داریم، به وضوح تجربه و احساس کرده ایم.

درب مغازه

برای همه ما اتفاق افتاده است که در هنگام خرید، وقتی قرار است بین مغازه های موجود، انتخاب کنیم که به کدامیک از آنها مراجعه کنیم، قطعا ترجیح ما مغازه ای است که چهره و نمای نسبتا خوبی داشته باشد و اولین چیزی که در نگاه اول در کنار تابلوی مغازه و کالاها و اجناس آن، توجه ما را جلب میکند، درب مغازه است. بنابراین مهم است که چه نوع دربی با چه ظاهر و مشخصاتی برای مغازه انتخاب کنیم که علاوه بر زیبایی بخشی به محیط و ایجاد جذابیت، امنیت و ایمنی لازم را نیز به شکل مطلوبی ایجاد نماید.

انواع درب مغازه

همانطور که در جاهای مختلف دیده اید، درب مغازه انواع و اشکال گوناگونی دارد که شاخص ترین ویژگی بارز همه آنها، برخورداری از شیشه در ساختار اصلی درب است و طبیعی است که ایجاد یک دید کامل و مناسب برای مغازه مستلزم استفاده از درب ها و ویترین شیشه ای مرغوب و باکیفیت است و ما در اینجا قصد داریم به انواع درب هایی بپردازیم که در ساخت آنها از شیشه سکوریت استفاده میشود.

با این اوصاف و به طور کلی، انواع درب مناسب برای مغازه و فروشگاه، در دو طیف زیر طبقه بندی میشود:

  1. درب شیشه ای دستی
  2. درب شیشه ای اتوماتیک

هر یک از انواع درب شیشه ای دستی و اتوماتیک، خودشان نیز دارای مدل های متنوعی هستند که در ادامه به بررسی و تشریح آنها می پردازیم.

 

درب شیشه ای دستی

همانطور که از نام آن پیداست، این درب از جنس شیشه سکوریت 10 میل تولید میشود و به صورت دستی باز و بسته میگردد. درب شیشه ای دستی بسته به سلیقه مشتری، الزامات محیط و معماری بیرونی و داخلی، به دو صورت لولایی و کشویی تولید و اجرا میشود.

درب شیشه ای لولایی

درب شیشه ای لولایی، قدیمی ترین شکل درب های شیشه ای سکوریت است که حرکت آن به صورت طولی یا عمودی بوده و برای باز و بسته شدن به فضایی برای حرکت رو به جلو و عقب نیاز دارد و در زمان باز شدن تقریبا به طور کامل عرض دهانه را به ما بازشو میدهد.

در شیشه ای

عمل باز و بسته شدن این نوع درب، با فشردن و یا کشیدن دستگیره به سمت داخل یا بیرون انجام میشود و با استفاده از یراق آلات متنوع میتوان محدودیت در جهت باز و بسته شدن درب ایجاد نمود.

درب شیشه ای لولایی دستی با استفاده از دو نوع یراق آرام بند تولید و اجرا میشود. در یک حالت، از استوپ که داخل زمین کار میشود، برای کنترل حرکت درب استفاده میگردد و در حالت دیگر، از نوعی لولای آرام بند که به دیوار متصل میشود، برای مهار حرکت درب استفاده میگردد.

 

درب شیشه ای کشویی

درب شیشه ای کشویی، نمونه توسعه یافته درب های شیشه ای سکوریت دستی بوده که حرکت آن به صورت افقی یا عرضی است و بر روی ریل به صورت کشویی حرکت میکند. این مدل درب از درب مغازه، برخلاف مدل لولایی، برای باز و بسته شدن به فضای زیادی نیاز ندارد و به راحتی و بدون کمترین حجم اشغال فضا، در طرفین قرار میگیرد.

در کشویی

عمل باز و بسته شدن این نوع درب مغازه، با کشیدن دستگیره به سمت طرفین انجام میشود و ایجاد محدودیت در میزان و نحوه باز و بسته شدن درب وجود ندارد.

به طور عادی استهلاک مدل کشویی نسبت به مدل لولایی کمتر است و در صورت استفاده صحیح و اصولی و نگهداری مناسب، عملکرد غلطکهای آن بیشتر از استپ بکار رفته در مدل لولایی است.

درب شیشه ای کشویی دستی را میتوان به دو صورت تولید و اجرا نمود. در حالت اول، از ریل، کاور و غلطکهای ساده برای مهار و ایجاد مسیر حرکت درب استفاده میشود و در حالت دوم، از ریل، کاور و غلطکهای طرح اتوماتیک برای درب استفاده میشود که در حالت دوم امکان تبدیل درب در آینده، از حالت دستی به اتوماتیک وجود دارد.

درب شیشه ای اتوماتیک

درب اتوماتیک شیشه ای، محصولی است که در حال حاضر بیشتر از سایر درب های شیشه ای مورد توجه و استقبال مغازه داران قرار گرفته است و با وجود هزینه نسبتا بالاتر آن در مقایسه با درب های دستی، بیشتر صاحبان کسب و کار انتخاب و اولویت شان، استفاده از درب های اتوماتیک است.

درب اتوماتیک شیشه ای

عمل باز و بسته شدن این نوع درب، همانطور که از نامش پیداست، به صورت خودکار انجام میشود و به محض قرار گرفتن افراد و مشتریان در مقابل آن، درب باز میشود و بلافاصله پس از ورود و یا خروج افراد، به صورت اتوماتیک بسته میشود.

مطلب مرتبط: درب اتوماتیک مغازه

درب اتوماتیک مناسب برای مغازه ها یا فروشگاه ها به چند حالت قابل تولید و اجرا میباشد:

1. درب اتوماتیک کشویی

این مدل، رایج ترین درب اتوماتیک شیشه ای است و بیشترین سازگاری را با ساختار مغازه ها دارد و نسبت به سایر مدلها از قیمت کمتری برخوردار است.

2. درب اتوماتیک تلسکوپی

این مدل، ساختاری مشابه مدل کشویی دارد ولی بازشوی بیشتری را ایجاد می کند و در مواقعی که نیاز به بازشوی بیشتر وجود دارد، کارآیی مناسبی دارد.

3. درب اتوماتیک اضطراری

این مدل، برای محیط هایی کارآمد است که در مواقع اضطراری و مورد نیاز، به بازشوی تمام عرض دهانه نیاز دارند و با این مدل، به نتیجه دلخواه میرسند.

4. درب اتوماتیک زاویه ای

از این مدل، در مواقعی استفاده میشود که قرار است درب در قسمت کنج اجرا شود و در زمان باز شدن به سمت دو طرف باز و بسته می شود و بازشوی زیادی دارد.

5. درب اتوماتیک تاشو

ساختار و عملکرد این مدل، مشابه درب اتوبوس است که به سمت طرفین تا می شود و روی هم قرار میگیرد. در این حالت، بازشوی درب تقریبا 80% عرض دهانه است.

6. درب اتوماتیک گرد و نیم گرد

این مدل، عملکرد آن شبیه مدل کشویی است ولی با توجه به شکل هندسی آن، نسبت به سایر مدل ها، قیمت نسبتا بالاتری دارد و هارمونی و زیبایی فوق العاده ای را برای محیط ایجاد میکند.

عوامل موثر در انتخاب درب مغازه

با توجه به انواع درب مغازه، انتخاب شما می تواند هر یک از موارد گفته شده باشد، ولی در نظر داشته باشید که انتخاب شما به عواملی بستگی دارد که توجه به آنها میتواند شما را در انتخاب بهتر یاری و راهنمایی کند. این عوامل عبارتند از:

1. نوع شغل

مشاغل مختلف از نظر نوع محصولات قابل عرضه، شرایط متفاوتی دارند و برحسب همین تفاوت ها و بسته به نوع شغل، می توان درب ورودی مغازه را انتخاب کرد.

2. میزان تردد

حجم تردد و ورود و خروج به مغازه، عامل مهمی در انتخاب درب فروشگاهمان محسوب میشود و بدون شک برای محیط های پرتردد، درب اتوماتیک بهترین انتخاب خواهد بود.

3. بودجه مالی

درب مغازه، بیشتر از اینکه هزینه تلقی شود، نوعی سرمایه گذاری محسوب میشود ولی در هر صورت میزان پولی که برای این سرمایه گذاری دارید، شرط تعیین کننده است.

4. نوع مراجعین

اینکه مخاطبین شما از چه طیفی از طبقات اجتماعی باشند و چه انتظاراتی از شما و خدمات شما به مشتریان دارند، مستقیما در انتخاب شما تاثیرگذار است، پس حتما به این موضوع توجه نمایید.

5. سطح کسب و کار

کسب و کارهای خرد با مشاغل سطح بالا از دیدگاه مشتریان و صاحبان کسب و کار متفاوت است و انتخاب نوع درب هم سطح و در شأن آن کار نیز موضوع بسیار مهمی است.

6. دکوراسیون محیط

نوع دکوراسیون داخلی مغازه شما و میزان اهمیت و توجه شما به این موضوع، انتخاب یک درب مناسب و همگن با معماری داخلی را برای ایجاد یک فضای بهتر حتما میطلبد.

7. موقعیت جغرافیایی

منطقه جغرافیایی مغازه و انتظارات مراجعین و ساکنین آن محل از وضعیت آن کسب و کار، تاثیر مستقیم بر میزان مراجعات و رضایتمندی مشتریان دارد.

8. نوع نمای ساختمان

قطعا نمای ساختمان و معماری بیرونی آن، در انتخاب ما تاثیر گذار است. بنابراین در زمان انتخاب نوع درب مغازه، حتما به این موضوع توجه کنید و شرایط آن را در نظر بگیرید.

9. شرایط اقلیمی محل

شرایط قالب آب و هوایی محل و سرد و یا گرم بودن محیط، بر عملکرد درب و همچنین دمای هوای محیط مغازه تاثیرگذار است و توجه به این نکته، به شما در ایجاد و حفظ یک دمای مطلوب کمک شایانی میکند.

10. محدودیت های فیزیکی محل

در برخی مغازه، به واسطه ابعاد مغازه و کوچک و بزرگی آن، محدودیت هایی در انتخاب درب وجود دارد که اهمیت توجه به این موضوع، بر کارآیی هر چه بیشتر محیط مغازه میافزاید.

 

با توجه به عوامل تاثیرگذار فوق، بهتر است قبل از خرید درب برای مغازه، به تمام موارد گفته شده توجه نمایید تا انتخاب نهایی شما، انتخابی مطلوب باشد و ناچار نباشید در آینده با صرف هزینه دوباره، اقدام به تغییر و بهینه سازی مجدد باشید.

 

درب مغازه

قیمت درب مغازه

در خصوص قیمت درب مغازه، مهم است که انتخاب شما کدامیک باشد، چون شاید متریال اصلی همه آنها شیشه سکوریت باشد، ولی یراق آلات و تجهیزات جانبی آنها با هم تفاوت دارد و قیمت نهایی هر کدام با دیگری متفاوت خواهد بود.

البته به طور کلی، در نوع درب دستی و مدل لولایی و کشویی چون هر دو به صورت دستی، باز و بسته میشوند، قیمت نهایی آنها تقریبا به هم نزدیک است ولی در مورد درب اتوماتیک، به دلیل اینکه مجهز به فریم آلومینیومی، موتور، برد الکترونیکی، سنسور، غلطک و یراق آلات متعدد دیگر است، نحوه محاسبه قیمت آن نیز متفاوت است.

برای اطلاع از قیمت درب مغازه، کافیست با کارشناسان ما تماس بگیرید و یک مشاوره هوشمندانه و رایگان داشته باشید و تردید نکنید که ما مقرون به صرفه ترین قیمت را برایتان محاسبه خواهیم کرد.

سفارش درب مغازه

شما میتوانید از طریق تماس با کارشناسان ما، تقاضای بازدید فنی رایگان را داشته باشید و یا اینکه خودتان ابعاد تقریبی محل مورد نظر را اعلام کنید و در ادامه همکاران ما متناسب با مشخصات محل و دریافت نقطه نظرات ارزشمند شما، شرح کار را با شما هماهنگ میکنند و در صورت تایید، نسبت به صدور فاکتور و تنظیم قرارداد اقدام خواهد شد و در نهایت تولید و اجرای درب مغازه شما، در سریعترین زمان ممکن، انجام خواهد شد.

در نتیجه …

همانطور که دیدیم درب مناسب برای مغازه، مدل های متنوعی شامل درب دستی لولایی، درب دستی کشویی و انواع مدلهای درب اتوماتیک را دارد که با در نظر گرفتن عوامل تاثیرگذار گفته شده فوق، میتوان به راحتی یک انتخاب درست و بهینه داشت و ما برای یک انتخاب خوب همواره در کنار شما هستیم.

برای مشاوره رایگان و ثبت سفارش این محصول با کارشناسان ما از طریق شماره 40333959- 021 داخلی 102 یا 09339620339 تماس بگیرید.